euro 2 Posted May 19, 2009 Danas ,znatno veselije i zivlje ! Mora da je pojeftinilo pice i kafa Share this post Link to post Share on other sites
Stosy 3 Posted May 19, 2009 Cijeli današnji Café da zbroji postove neće se približiti mojim 17,487 postova do sada. Sjećam se kad si lani dogura do 9000 postova, pa si komentira, citiram: "Još toliko i u mirovinu." Share this post Link to post Share on other sites
RayBan 0 Posted May 19, 2009 Danas ,znatno veselije i zivlje ! Mora da je pojeftinilo pice i kafa da da Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted May 19, 2009 Jel postoji jos kakav slican forum a da isto nude takmicenje i nagrade!!!!Postoje, al' ti ne smijem reć. Ne bi bilo ispravno da reklamiram druge forume kada oni ne reklamiraju nas. Traži, traži, pa ćeš naći. Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted May 19, 2009 (edited) Sjećam se kad si lani dogura do 9000 postova, pa si komentira, citiram: "Još toliko i u mirovinu." A ne ne.. daleko je to još.. jel tako Tuto?! Ne pozdravih!! Išo medo u dućan... http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_sad.gif Edited May 19, 2009 by m&m Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 19, 2009 Dobro veče spameri i ini! Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted May 19, 2009 Jedva sam našla nešto za odigrat na h2h.. iznenadio me prolaz Baptista.. gađaj!! Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 19, 2009 Jedva sam našla nešto za odigrat na h2h.. iznenadio me prolaz Baptista.. gađaj!! Šta ja i ti smo danas jedan na drugu..ili jedna na drugog..?? Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 19, 2009 E se sjecas kad sam napiso da sam doguro do 1500 postova pa si ti napisala da moram još palente pojesti da te stignem..bome još malo i šišnuo ja tebe.. Share this post Link to post Share on other sites
bolinjo 0 Posted May 19, 2009 Dobro vece ljudovi....Kod mene napeto par dana,ne stignem disati.Sacuvaj Boze. Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted May 19, 2009 Pssst!! E se sjecas kad sam napiso da sam doguro do 1500 postova pa si ti napisala da moram još palente pojesti da te stignem..bome još malo i šišnuo ja tebe.. Bome da.. za petama si mi Ovu šačicu postova rješit ćeš ti do vikenda, ako ne i prije! Share this post Link to post Share on other sites
aloooj 0 Posted May 19, 2009 Dobra vecer svima i sretno, bome je zatoplilo, da li se jos tko krenuo kupati????? Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 19, 2009 Dobro vece ljudovi....Kod mene napeto par dana,ne stignem disati.Sacuvaj Boze. Valda nije niš ozbiljno!! Kcerkica je dobro? Share this post Link to post Share on other sites