Jump to content

Recommended Posts

Posted

ROLLAND GARROS, muskarci

Za sve one koji vole sigurice, skoro da sam spreman ruku da stavim za ovo:

Federer-Acasuso 1

SimonGilles - Kendrick 1

Wawrinka-Massu 1

Murray-Starace 1

Nadal-Gabashvilli 1

Djokovic-Stahovsky 1

Ne verujem da su potrebna dodatna objasnjenja za ovo, ali evo... Federer i Djokovic u silovitom naletu, sutrasnji protivnici ce se osecati izgubljenim kao "shocici u paradajzu".Wawrinka u najboljoj formi ove sezone, za razliku od nekvalitetnijeg Massua. Nada: jedino objasnjenje - Nadal. Murray dobija na samopouzdanju, a Simon Gilles ga vec ima o-ho-ho.

Posted

ROLLAND GARROS, djevojke:

Petrova-Sharapova 1

(Petrova uvek nezgodna, Sharapova slabija na sljaci pa jos i devet meseci pauze...)

S.Williams-Ruano 1

(Serena!)

Safina-Diatchenko 1

(silovit nalet Safine, cvrsta resenost za osvajanje prvog GrenSlema).

Posted

I jos par nezgodnih meceva:

Monfils-Crivois

(Monfils vuce povredu, negde ce zajebati, da li vec sutra?)

Monaco-Tsonga

(ako ovo ne udje u over, ne znam sta bi moglo)

Ivanovic-Tanasugarn

(moja omiljena Ana za uzimanje para: uvek me prijatno iznenadi padom kao veliki favorit i punjenjem dzepa na veliku kvotu. Cekam mec na Rolland Garossu na kome ce Ana izgubiti ili bar uci u treci set!)

Posted

Umalo da zaboravim, ni sam ne znam kako, dva skoro zicera:

Govortsova - Amanmuradova 1

(Amanmuradova strasno losa na clayu, ni Govortsova nije Bog zna koliko bolja, ali vreme je da se ova prva vrati u Uzbekistan)

Suarez Navarro - Hradecka 1

("Nova Aranca Sancez" kao zovu Suarez Navarro uvek se dobro spremi za RG, biti ce krupan zalogaj za Hradecku)

Posted

Petrova - Sharapova... prije bi odigrala na Sharapovu, da nije 100% spremna ne vjerujem da bi bila tu.

A i Petrova se već duže pokušava vratiti nakon ozljeda..

što bi se reklo u areni su 2 ruske "lavice" .. po meni Maria ima više šansi!!

Neka iznenađenja se možda mogu tražiti u mečevima:

Zheng - Larcher De Brito

Melzer - Rufin

Posted (edited)

ROLLAND GARROS, muskarci

Za sve one koji vole sigurice, skoro da sam spreman ruku da stavim za ovo:

Federer-Acasuso 1

SimonGilles - Kendrick 1

Wawrinka-Massu 1

Murray-Starace 1

Nadal-Gabashvilli 1

Djokovic-Stahovsky 1

Ne verujem da su potrebna dodatna objasnjenja za ovo, ali evo... Federer i Djokovic u silovitom naletu, sutrasnji protivnici ce se osecati izgubljenim kao "shocici u paradajzu".Wawrinka u najboljoj formi ove sezone, za razliku od nekvalitetnijeg Massua. Nada: jedino objasnjenje - Nadal. Murray dobija na samopouzdanju, a Simon Gilles ga vec ima o-ho-ho.

Ovo bi i malo dijete znalo da prolazi!!! koef od 1,01 do 1,2 koma

Edited by sportandlove
Posted

Ovo bi i malo dijete znalo da prolazi!!! koef od 1,01 do 1,2 koma

Ma, znam i ja da su to mizerne kvote, mada meni te "sigurice" (koje bolje nanjushim u tenisu nego u bilo kom drigom sportu) cesto znaju biti znacajne u sklopu celokupne strategije. Mada...cesto znam da opalim i protiv izrazitog favorita (npr. Ana Ivanovic, ne sasvim slucajno...cesto je prosle godine ovo prolazilo, a samo na osnovu pracenja i predvidjanja njene psihe. Nisam psiholoshki strucnjak, ali ovo je palilo! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/crossfingers.gif )