EXERBET 1 Posted May 28, 2009 SWISS, 2.liga 19:00 Biel-Lausanne 19:00 Concordia-Schaffhausen Zadnje kolo pocinje. Puno golova. Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted May 28, 2009 NORWAY, kup UlKisa-Sandefjord Algard-Viking Biasen-Alta Drobak-Fredrikstad Follo-Valerenga Honefoss-raufoss Kristijandsund-Aalesund Lorenskog-Nottoden Stalkamer-Tromso Tromsdalen.Strindhaim Levanger-Rosenborg Mjolner-Bodo Roa-Lyn Drugi krug, jedan mec. Opet sve u 18:00h, puno golova i bez preteranih iznenadjenja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted May 28, 2009 HOLLAND, play off za 1.ligu 18:30 RKC-DeGraafschaap 20:45 Cambuur-Roda Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted May 28, 2009 NORWAY, 1.liga 19:45 Brann-Molde Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted May 28, 2009 ICELAND, 1.liga 21:15 Breidablik-Keflavik 21:15 Fjolnir-Vestmannaeyjar 21:15 Fram-Valur 21:15 Grindavik-Throttur 21:15 Stjarnan-Fylkir 22:00 Rejkjavik-Hafnarfjordur Quote Share this post Link to post Share on other sites
saso 0 Posted May 28, 2009 GERMANY, play off za 1.ligu 18:00 Cottbus-Nurnberg (Hoce li presuditi ekipa ciji je predsednik istovremeno i direktor Elektrodistribucije Nemacke ili ce Nurnberg odigrati stari dobri katanadjo na nemacki nacin? Isplati se i na 1 i na X, istovremeno.) Mislim da će Cottbus ostati u ligi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
wildgh 3 Posted May 28, 2009 Čemu ovakvi postovi? Znam da treba ispucat postove ali ovakvi su za off topic i za cafe jer nemaju veze s osvrtima i analizama! Napiši kvalitetnu analizu i neku informaciju,a ovo nabrajanje utakmica nema smisla http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
saso 0 Posted May 28, 2009 Utakmica iz Makedonske prve lige Rabotnički-Pobeda koja je juče prekinuta u drugom poluvremenu doigraće se danas. Ne verujem da će biti ponuđena u kladionicama. Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted May 28, 2009 Čemu ovakvi postovi? Znam da treba ispucat postove ali ovakvi su za off topic i za cafe jer nemaju veze s osvrtima i analizama! Napiši kvalitetnu analizu i neku informaciju,a ovo nabrajanje utakmica nema smisla Dobro, jeste, treba ispucati postove, ali i nije... Mislio sam da ovo moze biti pregledan spisak danasnjih utakmica po ligama sa nekim mojim zakljuchcima i informacijama, ali posto rasporeda dnevnih utakmica ima na skoro svim sajtovima izbacicu ih ubuduce, ali nece biti ni kvalitetnijih analiza jer i statistickih podataka ima na skoro svim relevantnim sajtovima. Dakle, ostaju zakljuchci, tendencije, pikanterije i tome slicno za probrane dogadjaje (sto meni vec skoro pet godina koristi da svoje knjigovodstvo non-stop izvlacim u plus!). Eto... Quote Share this post Link to post Share on other sites