Jump to content

Recommended Posts

Posted

NORWAY, kup

UlKisa-Sandefjord

Algard-Viking

Biasen-Alta

Drobak-Fredrikstad

Follo-Valerenga

Honefoss-raufoss

Kristijandsund-Aalesund

Lorenskog-Nottoden

Stalkamer-Tromso

Tromsdalen.Strindhaim

Levanger-Rosenborg

Mjolner-Bodo

Roa-Lyn

Drugi krug, jedan mec. Opet sve u 18:00h, puno golova i bez preteranih iznenadjenja.

Posted

ICELAND, 1.liga

21:15 Breidablik-Keflavik

21:15 Fjolnir-Vestmannaeyjar

21:15 Fram-Valur

21:15 Grindavik-Throttur

21:15 Stjarnan-Fylkir

22:00 Rejkjavik-Hafnarfjordur

Posted

GERMANY, play off za 1.ligu

18:00 Cottbus-Nurnberg (Hoce li presuditi ekipa ciji je predsednik istovremeno i direktor Elektrodistribucije Nemacke ili ce Nurnberg odigrati stari dobri katanadjo na nemacki nacin? Isplati se i na 1 i na X, istovremeno.)

Mislim da će Cottbus ostati u ligi.

Posted

Utakmica iz Makedonske prve lige Rabotnički-Pobeda koja je juče prekinuta u drugom poluvremenu doigraće se danas. Ne verujem da će biti ponuđena u kladionicama.

Posted

Čemu ovakvi postovi? :wink:

Znam da treba ispucat postove ali ovakvi su za off topic i za cafe jer nemaju veze s osvrtima i analizama! Napiši kvalitetnu analizu i neku informaciju,a ovo nabrajanje utakmica nema smisla :wink:

:tzare:

Dobro, jeste, treba ispucati postove, ali i nije...

Mislio sam da ovo moze biti pregledan spisak danasnjih utakmica po ligama sa nekim mojim zakljuchcima i informacijama, ali posto rasporeda dnevnih utakmica ima na skoro svim sajtovima izbacicu ih ubuduce, ali nece biti ni kvalitetnijih analiza jer i statistickih podataka ima na skoro svim relevantnim sajtovima. Dakle, ostaju zakljuchci, tendencije, pikanterije i tome slicno za probrane dogadjaje (sto meni vec skoro pet godina koristi da svoje knjigovodstvo non-stop izvlacim u plus!).

Eto...