Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovog Kalinića bi trebalo škopiti pa bi možda tada dao gol. :crossfingers:

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kod Islanđana kao i u BiH, ne znaš kad će pobjediti favorit a kad  će tečaj na kraju biti 12,00. :wink:

Posted

Jao..Jao.... isti onaj osjećaj kao kada smo od Turske izgubili na Euru..... E moj Hajduče....koji bi to delirij bio....

(bolja i napetija utakmica od sinoćne, bar za mene)

Posted

Jao..Jao.... isti onaj osjećaj kao kada smo od Turske izgubili na Euru..... E moj Hajduče....koji bi to delirij bio....

(bolja i napetija utakmica od sinoćne, bar za mene)

mda..onaj poraz od Turske nisam još prebolio..:wink: a za ovo danas no comment..Hrgović vam dao meć loptu a vi je niste iskoristili..hehe sta da vam kažem tako vam i treba..nije da sam Dinamovac ali nisam ni Hajdukovac.. :tzare:

Posted

Isti, isti.... :wink:

Posted

heheh, hajdukovac sam i nesimpatiziram Mirka ali kad je promašio penal žao mi ga bilo pravo... dok se jadan zalijećo i jedni i drugi mu zvižde, niko ga nevoli i točno mu se suza u oku vidila bila :wink:

Posted

heheh, hajdukovac sam i nesimpatiziram Mirka ali kad je promašio penal žao mi ga bilo pravo... dok se jadan zalijećo i jedni i drugi mu zvižde, niko ga nevoli i točno mu se suza u oku vidila bila :wink:

Ma budala je ako ga to opterecuje.njemu zvižde i jedni i drugi a on lagano plaću uzima od tih budala koje placaju karte..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...