kralj 0 Posted May 28, 2009 heheh, hajdukovac sam i nesimpatiziram Mirka ali kad je promašio penal žao mi ga bilo pravo... Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 28, 2009 A vid njega što se veseli.. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted May 28, 2009 heheh, hajdukovac sam i nesimpatiziram Mirka ali kad je promašio penal žao mi ga bilo pravo... dok se jadan zalijećo i jedni i drugi mu zvižde, niko ga nevoli i točno mu se suza u oku vidila bila Da li se još nekome ili samo meni čini da je Mirko namjerno promašio penal... kao da je i on sam želio da Hajduk osvoji kup... Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted May 28, 2009 (edited) A vid njega što se veseli.. još 3x pa ti se javim sa mjeseca http://www.bet-club.com/forum/index.php?showtopic=12120 Edited May 28, 2009 by statisticar Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted May 28, 2009 Da li se još nekome ili samo meni čini da je Mirko namjerno promašio penal... kao da je i on sam želio da Hajduk osvoji kup... a i ovako jedva do stana u Zg-u poslije treninga dođe Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 28, 2009 još 3x pa ti se javim sa mjeseca http://www.bet-club.com/forum/index.php?showtopic=12120 ...ja bi volio da to osvojiš majkemi Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted May 28, 2009 Da li se još nekome ili samo meni čini da je Mirko namjerno promašio penal... kao da je i on sam želio da Hajduk osvoji kup... Skoro!!Tko god da je slagao redoslijed izvođača.. nije baš bio pri sebi... pritisak ovo ono .. nije ni čudo da je promašio. Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 28, 2009 Da li se još nekome ili samo meni čini da je Mirko namjerno promašio penal... kao da je i on sam želio da Hajduk osvoji kup... Bitno da si ti i danas skinuo tip dana..al te sere nešto u zadnje vrijeme..vidi se da se ne kladim!! Share this post Link to post Share on other sites
kralj 0 Posted May 28, 2009 A vid njega što se veseli.. Točno sam znao da će promašit cijelu branku, a valjda dečko nije mogao podnjeti toliki pritisak. nije lako kad ti zvižde jedni i drugi Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted May 28, 2009 ...ja bi volio da to osvojiš majkemi za obojicu!! Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 28, 2009 Točno sam znao da će promašit cijelu branku, a valjda dečko nije mogao podnjeti toliki pritisak. nije lako kad ti zvižde jedni i drugi Vaša visosti..zašto niste kod Vrboska zarezom odvojili i nadodali još otok Hvar kao Alojz i sir Alex(koji još vjerojatno utapa tugu u nekom viskiju) Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted May 28, 2009 sve u svemu mislim da je hajduk zaslužio bar jedan trofej, i kad neutralno gledam... al eto Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 28, 2009 za obojicu!! Onda radimo meet i feštu Bet Club forumaša uživo negdje na pola puta..taman u Novom Vinodolu.. Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 28, 2009 sve u svemu mislim da je hajduk zaslužio bar jedan trofej, i kad neutralno gledam... al eto istina Share this post Link to post Share on other sites
kralj 0 Posted May 28, 2009 Vaša visosti..zašto niste kod Vrboska zarezom odvojili i nadodali još otok Hvar kao Alojz i sir Alex(koji još vjerojatno utapa tugu u nekom viskiju) Pa zašto, već valjda svi znaju gdje je to. Morali bi za otok Hvar govorit: "to je onaj otok na kojem se nalazi Vrboska" Share this post Link to post Share on other sites