Jump to content

Recommended Posts

Posted

Saso je, cini mi se, u prethodnom topiku pisao o otvaranju racuna u kostarikanskoj kladionici DonCarbone.

Slicne stvari sam video licno u kladionicama:

BET DOS

BET PHOENIX

BET OT.

Sve one daju 50$ dzabe koje mozes koristiti besplatno mesec dana kao FreeBet. Visak koji napravis ostaje tebi, a prvobitnih 50$ one vracaju sebi. Ali...sve to lepo zvuci. Ja sam recimo od prvobitnih 50$ u BET DOSu napravio oko 75$, znaci meni oko 25$. Posle toga, nikako ni dan danas ne uspevam da se ulogujem na svoj nalog.

Manje-vise slicne stvari se dogadjaju i u BETONLINE247, ako to uopste i radi.

Na kraju, secam se jednog "isecka" iz dnevnih novina od pre godinu dana, otprilike: postojala je kladionica POINT BET u Indoneziji, gde su pojedinci na racunima imali i po 400 000$. Jedne "noci" kladionica je samo nestala. I nikom nista, jer: KLADJENJE U INDONEZIJI ZAKONOM NIJE DOZVOLJENO.

Posted

Ja sam prije par godina na jednoj internet kladari ( ne sjećam se imena ) došao sa 50 Eura free do preko 1.000 Eura i kada sam zatražio isplatu dobio sam...... ništa.

Izvukli su neko pravilo koje je bilo skriveno ( odnosno napisano sitnim slovima ) da je tih 50 Eura bilo samo da se isproba kako kladara funkcionira a ne za ozbiljno klađenje.

Katastrofa. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif

• 3 weeks later...
Posted

Znaci da ne ocekujem moje pare ni od DCSC (Don Carbone) kladionice. Od pocetnih besplatnih 50 U$ napravio sam oko 120 U$ pa sam malo razmisljao kako da ih povucem. :crossfingers:

Posted

Evo moje negativno iskustvo sa Expektom od jutros..

...naime vjeran sam član ove kladionice vec više od dvije godine i uredno uplacujem sa dvije kreditne kartice,jedna je moja i jedna od rođakinje..i ja sam to sve njima vec sve odavno izskenirao i poslao sve šta su tražili!! Jučer sam uplatio 500€ sa te kreditne koja nije moja odigrao par partija ruleta čisto da ne bi samo uplatio i odmah digo i zatražio isplatu na MB od 525€! Jutros stiže mail ovako(copy/paste)

PoĹĄtovani/a,

Kako bismo vam mogli osigurati najve�i stupanj sigurnosti prilikom pla�anja molimo vas da nam poťaljete slijede�e preslike:

1. Potvrda identiteta

Preslik putovnice/osobne iskaznice

2. Potvrda o sredstvu pla�anja

Preslik kreditne ili debitne kartice

ILI

Screenshot Moneybookers/NETELLER/ClickandBuy/Webmoney ra�una sa vidljivim podacima o uplati na expekt.com ovisno o metodi pla�anja koju ste koristili.

3. Potvrda adrese

Preslik aktualnog bankovnog izvoda/ra�una usluga iz kojeg je vidljivo vaťe ime, adresa stanovanja i broj ra�una.

Potrebne dokumente moĹžete nam poslati faksom na +356 25401255 ili e-mailom na documents@expekt.com

Molimo vas da u e-mailu navedete i vať korisni�ki broj.

Svi vaťi dokumenti biti �e pohranjeni uz strogu tajnost. Ukoliko nam dokumente poťaljete e-mailom slobodno koristite winzip ili bilo koji drugi alat za komprimiranje sa lozinkom. Lozinka komprimirane datoteke mora biti identi�na korsini�kom imenu/korisni�kom broju vaťeg kladioni�arskog ra�una kako bi samo ovlaťteno osoblje moglo pristupiti vaťim podacima.

Vať zahtjev za isplatu biti �e proveden ubrzo nakon primitka traŞenih informacija a sve budu�e isplate biti �e provedene mnogo brŞe.

Zahvaljujemo na suradnji i raumijevanju.

Molimo kontaktirajtesupport@expekt.com za sva eventualna pitanja.

...i normalno imao sam eventualno pitanje,da zašto sve to opet moram radit i slati ako se to kako i oni kažu samo jedanput radi,i neki frajer Marko Grbić mi je napisao da imaju pravo to tražiti jer sam posljednih dana uplacivao veće svote na racun i da moram dostaviti sve dokumente sa svih kartica koje su mi tamo registrirane sa svim pripadajucim osobnim podacima..

Odgovorio sam da nema problema što se tice toga,ali pitao sam i zašto odmah ne blokiraju ad se pokušava uplatiti vec kad jamče neku sigurnost,jer da sam kojim slucajem izgubio te novce nikom ništa..kartica je mogla biti i ukradena a oni bi uredno te novce pokupili..

..naravno od kad sam postavio to pitanje odgovor više nije dolazio..baš jadno svaki put u poruci navede za sva dodatna pitanja stojim vam na raspolaganju a očito da se ne drži baš toga..

Sve u svemu,kad ovo riješim i kad novci sjednu poslat cu ga u P.M!!

• 3 years later...
Posted

BAptista,nazalost taj problem imam i ja. Saljem im poruke ne odg mi. neznam sta napravit a na racunu sam uplatio 300€ preko paysafecard. poslao sam im uslikanu osobnu i sva ta sranja sta si i ti njima napisao i nista od toga. i sad se jos i ne mogu logirati na expektu. poslali su mi link da napravim novu lozinku i sve ljepo ukucam novu lozinku i tajno pitanje i na kraju pise da je greska neka. i ja njima to napisao i oni meni poslali link za live chat.. i poslje kliknem na link ne radim im ni chat. pise da je trenutno zatvoren live chat. ja neznam sta napravit . dal se to treba prijaviti na policiji ili?

Posted

Nije mi jasno zbog čega si išao odmah uplatiiti 300 €? Zašto nisi uplatio samo 10€ pa ukoliko registracija prođe bez problema, kasnije nadoplatiš ostatak. Osobno niti sa jednom kladionicom nisam imao problema prilikom registracije i uplate, a član sam desetak kladionica. Očito si negdje pogriješio. Pokušaj pronaći grešku ili budi uporan u uspostavi komunikacije.

Ukoliko si iz HR kontaktiraj:

Marko GrbicSluzba za korisnike

support.hr@expekt.com

Lijepi pozdrav.

....... ja neznam sta napravit . dal se to treba prijaviti na policiji ili?

Posted

Mene više fascinira čemu uplaćivati 300€ na Expekt pored toliko drugih i boljih kladionica s razrađenijom ponudom. U svakom slučaju se nadam da je sve prošlo u redu