madeintrn 0 Posted June 5, 2009 Baš čudno,vidiš a bilo je gusto..umalo da nisu produžeci bili ovi nemoguće zabili u zadnjoj sekundi.. jesi ti zaboravio ili neces postavljati par u h2h? Share this post Link to post Share on other sites
aloooj 0 Posted June 5, 2009 Pozdrav svima i od mene... Vidim da ste se raspisali danas oko tenisa...fantasticni mecevi, prvog sam gledao na eurosportu, u cetvrtom setu Soderling mi je djelovao nekako umorno pogotovo nakon sto sam vidio onaj nesportski potez Gonzaleza kada je guzicom obrisao trag Soderlingove loptice koja je po njemu bila aut, a po sucima dobra.... U finalu sve je otvoreno koliki god bio autoritet Fedexa, navijam za Soddyja, ali najrealniji mi se cini opet over.... Share this post Link to post Share on other sites
aloooj 0 Posted June 5, 2009 Lol ma Mićo je koma totalna.. Najbolji mi je bio danas kad je pola meca Gonzaleza zvao Fernandez Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted June 5, 2009 jesi ti zaboravio ili neces postavljati par u h2h? Uff zaboravio.. Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted June 5, 2009 Di ste svi niste valda išli svi u krpe?? Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted June 5, 2009 Dobro veče.... Za sutra imamo idealnu šansu za dobitak.... Napisao sam analizu pod nogomet i sami preštudirate o tome!! Rusija19 : Bjelorusija 19 TIP 1 @ 1,60 10/10 Zbog čega kompletan ulog?? Pročitajte moju analizu....nadam se,da sam Vam puno pomogao!! Lp Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted June 5, 2009 Dobro veče.... Za sutra imamo idealnu šansu za dobitak.... Napisao sam analizu pod nogomet i sami preštudirate o tome!! Rusija19 : Bjelorusija 19 TIP 1 @ 1,60 10/10 Zbog čega kompletan ulog?? Pročitajte moju analizu....nadam se,da sam Vam puno pomogao!! Lp Malo sam se namučio glede slovenskog jezika ali sutra cu vjerojatno odigrati nešto pošto nisam vec duže vrijeme i budem i taj par ubacio u ticket! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted June 5, 2009 Malo sam se namučio glede slovenskog jezika ali sutra cu vjerojatno odigrati nešto pošto nisam vec duže vrijeme i budem i taj par ubacio u ticket! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif Laku noc i cestitke svim obozavaocima Federera! Share this post Link to post Share on other sites