orijent 0 Posted June 12, 2009 Tu piše da namagnetiziram ključ.........a otkud mi magnet Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted June 12, 2009 Tu piše da namagnetiziram ključ.........a otkud mi magnet Evo gaaaaaaaa http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted June 12, 2009 Evo gaaaaaaaa ne kuzim ovo sa visokim tonovima, gdje god da dodjem i pustim to nista se ne desava Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted June 12, 2009 ne kuzim ovo sa visokim tonovima, gdje god da dodjem i pustim to nista se ne desava Kad stisneš play što čuješ..........5 je tonova .........jesu li svi isti?????? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted June 12, 2009 Kad stisneš play što čuješ..........5 je tonova .........jesu li svi isti?????? a neznam, cini mi se da su isti..al to mi nista ne govori Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted June 12, 2009 a neznam, cini mi se da su isti..al to mi nista ne govori sad pomiči prvi klizni za po jednu poziciju(ima ih 7) i nakon svakog pomicanja stisni play, jednom se mora prvi zvuk promjeniti, a to ti znači da je on na mjestu.........onda tako s drugim itd......... Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted June 12, 2009 kralj, jesam li na pravom putu..........tri ključa trebam za otvorit kasu u koferu, vidim ih u tri rupe na zidu.............za prvu šifru je bitna ona naljepnica u koferu, za drugu kocka koju vidim koristeći lampu, a za treću papirić i šifre koje pronalazim po sobi......... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kralj 0 Posted June 12, 2009 kralj, jesam li na pravom putu..........tri ključa trebam za otvorit kasu u koferu, vidim ih u tri rupe na zidu.............za prvu šifru je bitna ona naljepnica u koferu, za drugu kocka koju vidim koristeći lampu, a za treću papirić i šifre koje pronalazim po sobi......... http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted June 12, 2009 ajd mi samo reci što je u toj škatuli............ima li još puno do kraja?????????? Quote Share this post Link to post Share on other sites
kralj 0 Posted June 12, 2009 ajd mi samo reci što je u toj škatuli............ima li još puno do kraja?????????? u škatuli ti je kvaka za otvaranje vrata. i to je to Quote Share this post Link to post Share on other sites
kralj 0 Posted June 13, 2009 orijent... jesi li? Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted June 13, 2009 orijent... jesi li? još jedan ključić........onaj sa šiframa, vidim da ima veze za onim pismom GOOD LUCK ........ne kužim sistem, probat ću još malo večeras..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted June 13, 2009 ama ja našao papirić, dvi baterije i epruvetu neakvu i dalje ništa... glup sam Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted June 13, 2009 ama ja našao papirić, dvi baterije i epruvetu neakvu i dalje ništa... glup sampapirić ti kaže kako otvoriti desni otvor u zidu.......... Quote Share this post Link to post Share on other sites