statisticar 7 Posted June 13, 2009 papirić ti kaže kako otvoriti desni otvor u zidu.......... a probao sam to , nego ja okoprilike vazda biće, treba doslovno 10 sekundi da se otvori Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted June 13, 2009 a probao sam to , nego ja okoprilike vazda biće, treba doslovno 10 sekundi da se otvori drži dok se ne otvori....... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kralj 0 Posted June 13, 2009 još jedan ključić........onaj sa šiframa, vidim da ima veze za onim pismom GOOD LUCK ........ne kužim sistem, probat ću još malo večeras..... osvijetli good luck sa lampom. pa izmješaj one kodove šta si ih nalazio po sobi prema tom sistemu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivančica 0 Posted June 21, 2009 predobro http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif ovo me zabavljalo cijeli dan http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif nije baš za pohvalu hhehe Quote Share this post Link to post Share on other sites
misica6565 0 Posted June 23, 2009 sta da radim sada imam: tri baterije, inaj crverni nozic, kocku, laser i papir sa sifrom sta sada ???? kako da otvorim ono sa bojama i kakO DA OTVORIM SEF???? IMAM SIFRU 53?????????????????PLS HELP Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted June 23, 2009 sta da radim sada imam: tri baterije, inaj crverni nozic, kocku, laser i papir sa sifrom sta sada ???? kako da otvorim ono sa bojama i kakO DA OTVORIM SEF???? IMAM SIFRU 53?????????????????PLS HELP skoro sve ti piše u prethodnim postovima...........šta te konkretno muči??????? Quote Share this post Link to post Share on other sites
misica6565 0 Posted June 23, 2009 KAKO DA OTOVRIM ONU U PODU????? Quote Share this post Link to post Share on other sites
misica6565 0 Posted June 23, 2009 IMAM ONE 4 BATERIJE ???ALI KAKO DA OTVORIM ONU U PODU?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
misica6565 0 Posted June 23, 2009 staviš polugu zlata na jedan kraj, a na drugom nožićem presječeš DE DA NADJEM POLUGU ZLATA?????? Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted June 23, 2009 DE DA NADJEM POLUGU ZLATA?????? u sefu........i daj stisni Caps Lock Quote Share this post Link to post Share on other sites
misica6565 0 Posted June 23, 2009 u sefu........i daj stisni Caps Lock nema..... de u sefu?????ja sam ga otvorio ali nema Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted June 23, 2009 nema..... de u sefu?????ja sam ga otvorio ali nema sorry........nije u sefu nego u desnom otvoru u zidu................a otvoriš ga tako da držiš pritisnut gumb 10 sekundi, kako ti piše na papiriću kojeg si našao ispod stolice...... Quote Share this post Link to post Share on other sites
misica6565 0 Posted June 23, 2009 sta da radim sa ovim bojama? Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted June 23, 2009 sta da radim sa ovim bojama?sad imaš sve i trebaš probiti tri šifre da dođeš do tri ključića pa mudruj i malo se zabavljaj .............ili stvarno želiš da ti se kaže kako završiti igru......... kralj, jesam li na pravom putu..........tri ključa trebam za otvorit kasu u koferu, vidim ih u tri rupe na zidu.............za prvu šifru je bitna ona naljepnica u koferu, za drugu kocka koju vidim koristeći lampu, a za treću papirić i šifre koje pronalazim po sobi......... http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/th_cool44.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marija 0 Posted June 23, 2009 Ja ima problem sa sefom. Imam sifru, ali ne mogu da ga otvorim. Sifra mi je 23R9L3R46L. Isla sam 23 desno, na 9 levo... i tako redom, ali nece da se otvori. Da li posle svakog broja treba nesto da pritisnem ili nesto da uradim da bi se otvorio? Quote Share this post Link to post Share on other sites