Darko D 0 Posted May 11, 2006 Jel imate i vi problema sa otvaranjem stranica na forumu. Obicno mi se prva stranica odmah otvori, ali kad idem u podforume ne otvara ih. Moram pricekati par minuta pa krenuti od prve stranice. Ni taj postupak uvijek ne uspijeva, a sto je najgore to mi se cesto dogadja. Mislim da nije do mene jer sve ostalo otvaram normalno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted May 11, 2006 Moguće da neki pokušavaju neovlašteno ući na pojedine stranice, pa se sistem sa njima bori i zato dolazi do zastoja u otvaranju stranica. Više mo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted May 11, 2006 Hosting tvrka kod koje je stranica smještena ka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted May 11, 2006 Kada smo već kod toga, upravo mi se to dogodilo ! Dakle nisam mogao postati, ka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Skorpion 3 Posted May 11, 2006 Ponekad mi se zna dogodit da je forum nedostupan, odnosno da je usporen. Quote Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted May 11, 2006 Mene forum nezeza - zajebaje me adsl - svakih 40-ak minuta zastane na 5 do 10 minuta - spojen sam ali ništa nereagira Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted May 11, 2006 Desilo mi se par puta.. al mi se cinilo da je to do mene odnosno do veze. Ako se opet zablokira, javim.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
GUINNESS 1 Posted May 11, 2006 Desilo mi se par puta.. al mi se cinilo da je to do mene odnosno do veze. Ako se opet zablokira, javim.. Isti slučaj samnom... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Darko D 0 Posted May 11, 2006 Mene forum nezeza - zajebaje me adsl - svakih 40-ak minuta zastane na 5 do 10 minuta - spojen sam ali ništa nereagira Ja imam adsl i umts. I siguran sam da nije do mene jer odmah klikam drugu stranicu i prolazi. A sto se tice adsla i meni se zna zblesirati tako da moram restartirati racunalo. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted May 14, 2006 Evo par dana nista.. sve ok.. I sad oko 9 ipo blokalo.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran 0 Posted May 14, 2006 Ja imam modem i još ni jednom mi nije zezalo mo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Darko D 0 Posted May 21, 2006 Mozda je problemu u ovome? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted May 21, 2006 Uzmi Operu ili Firefox, pa sa njima radi, dok se IE ne usavrši, a i dalje će biti bugovit i problematičan za surfanje, jer pokupi sve Quote Share this post Link to post Share on other sites
Prolaznik 0 Posted May 21, 2006 Internet Explorer http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_mad.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Darko D 0 Posted May 21, 2006 Uzmi Operu ili Firefox, pa sa njima radi, dok se IE ne usavrši, a i dalje će biti bugovit i problematičan za surfanje, jer pokupi sve Quote Share this post Link to post Share on other sites