Tuto 157 Posted May 21, 2006 Avant ti je isto kao IE jer mu je mašina od IE pa ima iste probleme. Ni u snu nebih koristio IE, ali to je stvar izbora svakog od nas ponaosob i tu se ne bi 'štel mešati'. Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Prolaznik 0 Posted May 21, 2006 Avant http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_mad.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Darko D 0 Posted May 21, 2006 Avant http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_mad.gif :? Jesi ga probao koristiti ? Ja ga koristim vec par godina i to zbog toga jer u isto vrijeme mogu imati otvoreno i desetak razlicitih stranica istovremeno, a sve je vrlo pregledno i jednim klikom misa prilagodljivo. Mozda mu je najveci nedostatak to sto koristi IE motor, ali nisam naletio na browser koji ima tu opciju. Kad ugasim racunalo i ponovo ga upalim i otvorim Avant evo meni natrag svih mojih stranica koje sam ostavio i to osvjezene. :idea: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Prolaznik 0 Posted May 21, 2006 To je sve lijepo al nije ni do koljena firefoxu... Isto ti je sve pregledno... malo ljepše sučelje ima, ne reuši se često i jedina prednost avanta je to sa osvje Quote Share this post Link to post Share on other sites
Darko D 0 Posted May 21, 2006 To je sve lijepo al nije ni do koljena firefoxu... Isto ti je sve pregledno... malo ljepše sučelje ima, ne reuši se često i jedina prednost avanta je to sa osvje Quote Share this post Link to post Share on other sites
Prolaznik 0 Posted May 21, 2006 Nemam pojma kaj je onda... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted May 22, 2006 Prolaznik, postao si 21 svibanj 21:21 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Prolaznik 0 Posted May 22, 2006 To je značilo sreću i zato sam dobio na dva lsitića 40 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted May 22, 2006 super!!! ja nisam jučer ništa igrao Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted May 26, 2006 evo problem nije mi htio otovoriti stranicu foruma od oko 21:52 do 21:56 javlja mi nešto u smislu da je server preopterećen koristim mozillu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
GUINNESS 1 Posted May 26, 2006 ni meni, ne koristim mozillu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran 0 Posted May 31, 2006 Evo sada mi neko vrijeme ništa nije htjelo otvoriti. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted May 31, 2006 Kada se ovo nekome dogodi molio bih vas da zabilje Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran 0 Posted May 31, 2006 Meni piše, ja sam poslao u 16:42 bilo je nekih 20 min. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Darko D 0 Posted May 31, 2006 Kada se ovo nekome dogodi molio bih vas da zabilje Quote Share this post Link to post Share on other sites