Jump to content

Recommended Posts

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Evo Pokeraši ko voli nek izvoli!!!

U subotu, 13.6 sa početkom u 18 sati, portal xxxxxxxx u suradnji s Unibet.com organizira Texas Hold'em NL freeroll turnir nagradnog fonda od 250€.

Poslije (ne)uspješno odigrane xxxxxxx poker lige, svi će čitatelji xxxxxxx portala moći prisustovati velikom freeroll turnirom , koji će imati zagarantiranih 250 eura. Turnir će se sutra (11.6.2009) pojaviti u Unibetom programu, a ulaz na turnir, odnosno lozinka, je: "bonus".

Turnir je freeroll što znači da je prijava na turnir besplatna. Svaki igrač ima 2000 početnih žetona te mogućnost beskonačnog broja re-buya u iznosu od 2€ tokom prvog sata turnira. Blindovi se mijenjaju svakih 15 minuta, a nagradu će podjetili 3% najuspješnijih igrača. Vidimo se!

Posted

Forumaši molim jedno objašnjenje

Meč Blake-Roddick 4:4 mislim da je

predao Roddick ....kako kladionica uzima ovaj meč?

Faktor 1 ili Blake pobjeda (odigrano na E-stave)

Posted

..ne znam šta ti ovo E-stave,ali uglavnom ako se radi o on line kladionici vrlo vjerojatno se piše pobjeda Blakea!! :crossfingers:

Posted

..aha sad sam skužio da je E-stave zemaljska kladionica u sloveniji pa ako racunaju kao Hr kladionice onda imaš srece tecaj je 1,a poznavajući slovence vjerojatno se furaju na neku Europu onda možda i ne buš imao srece.. :crossfingers:

Posted (edited)

..aha sad sam skužio da je E-stave zemaljska kladionica u sloveniji pa ako racunaju kao Hr kladionice onda imaš srece tecaj je 1,a poznavajući slovence vjerojatno se furaju na neku Europu onda možda i ne buš imao srece.. :uredu:

http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/14clover.gif pozlatile se reči tvoje

zasad je listič još zelen a ne(nedaj bože)crven :crossfingers:

Edited by sirec
Posted

Storno