Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kad smo vec kod sistema imam jedan tipa home made..

Znači pratimo zadnja 3 broja koja su pala npr.(22 35 16) i čekamo 9 spinova u prazno i onda igramo figure 6 2 3 koje smo dobili od ta 3 broja(22=2+2=4=10-4=figura 6..i tako sa ostalim brojevima..)

Figure su:

1 10 19 28

2 11 20 29

3 12 21 30

4 13 22 31

5 14 23 32

6 15 24 33

7 16 25 34

8 17 26 32

9 18 27 36

..znaci svaka figura ima 3 broja i igrajuci 3 figure igramo ukupno 12 brojeva!! Progresija za ovo je 1 1 2 3 4 6 9 14 21 31,znaci imate fore 10 spinova da uleti broj i vjerovali ili ne dosta uleće(testirajte na suho na live ruletu kod DublinBeta ili JEBETA). Banka di je recimo jedan unit 50 centi mora bit 550€ a di je jedan unit recimo 10 centi banka mora biti 110€!!

Probajte i testirajte!! :crossfingers:http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/57bye.gif

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

razmisli malo šta sve možeš sa 100€..........platit neplaćeni račun..........izać s nekim dragim na večeru........protulumarit sa frendicama..........

...pametnim ulaganjem i reinvestiranjem zaradit još 100€,pa onda šta svew možeš sa 200€?? :crossfingers:

Posted

razmisli malo šta sve možeš sa 100€..........platit neplaćeni račun..........izać s nekim dragim na večeru........protulumarit sa frendicama..........

Baš tako.. palo mi je ko sjekira u med.. skroz neočekivano.. i već točno znam di će otić :crossfingers:
Posted

..ja sam ga dao nekom poljaku pa ga je on objavio..

Ma kad već spominješ poljake, gledam na bet at home, samo njih odabire u onoj nagradnoj igri, a oni :crossfingers: