delpjero 2 Posted June 14, 2009 pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted June 14, 2009 Evo jedino ova Hrvatska iz Sesveta..bio dobar kofić,statisticar to dobro izstatisticario!! Ljudi laka vam noch..sutra se radi(već ) samo mene prati i neš osjetiti recesiju.... Laku noć narode, sutra u nove pobjede!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
RayBan 0 Posted June 14, 2009 Evo jedino ova Hrvatska iz Sesveta..bio dobar kofić,statisticar to dobro izstatisticario!! Ljudi laka vam noch..sutra se radi(već ) Da to je trebala bit lagana 1...ali sada nije bitno kakva je bila glavno da je pobjeda...ja nisam uspio uplatiti jer na obje kladionice di imama lovu na netu nije ih bilo u ponudi tak da 0 bodova od njih za mene! Quote Share this post Link to post Share on other sites
RayBan 0 Posted June 14, 2009 samo mene prati i neš osjetiti recesiju.... Laku noć narode, sutra u nove pobjede!!! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_sad.gif Laku noć! Quote Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted June 14, 2009 Da to je trebala bit lagana 1...ali sada nije bitno kakva je bila glavno da je pobjeda...ja nisam uspio uplatiti jer na obje kladionice di imama lovu na netu nije ih bilo u ponudi tak da 0 bodova od njih za mene! cek,kako je zavrsila ta utakmica,kod mene na live score je u jednom trenutku izbacilo 1:2 poslije nisam pratio Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 14, 2009 Ekipici Caféa, ugodna noć! Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted June 14, 2009 Ovome se nisam nadao. Ho, ho, ho, bit će eurića! I drugi listić će, nadam se proći. Još malo pa će i Verdasco dovršiti susret sa Andujarom. I to je to od tenisa za danas. Možda me tkogod i pratio! Svaka cast za ovo protiv Djokovica, stari folirant (pisah o ovome pre nekoliko dana)...Nece daleko dogurati na Wimbledonu! Laku noc svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted June 14, 2009 cek,kako je zavrsila ta utakmica,kod mene na live score je u jednom trenutku izbacilo 1:2 poslije nisam pratio 2:1 , ovi imali icrveni..al ga zavukli u 90 -om minutu Quote Share this post Link to post Share on other sites