sportandlove 3 Posted June 19, 2009 Razzano V.-Bartoli M. 1 2,55 Schuettler R.-Be.Becker 2 1,65 Hajek J.-Janowicz J. 1 1,45 Wozniacki C.-Wozniak A. 1 1,22 Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted June 19, 2009 Nesto me je krenuo niz gubitaka!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted June 19, 2009 Jel g. Katalinić živ, čekamo parove a on nikako da nešto postavi!!!! Da nije na možda na godišnjam? Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted June 19, 2009 Jel g. Katalinić živ, čekamo parove a on nikako da nešto postavi!!!! Da nije na možda na godišnjam? Vjerojatno je! ..dok ne pocnu neke ozbiljnije lige ne vjerujem da ce ista prognozirati! Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted June 19, 2009 Vjerojatno je! ..dok ne pocnu neke ozbiljnije lige ne vjerujem da ce ista prognozirati! Meni pase prvi sam na ljestvici moze tako i ostati za ovaj mjesec!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted June 19, 2009 Tenis bi danas preskocio, juce me Ljubicic u crno zavio predajom a vec dobio 1 set. Sto se fudbala tice mislim da ce Italijani uz malo pogodaka (UNDER 2.5) verovatno dobiti domacine,dok je @ 1.40 za Srbiju protiv Belorusa jako mala i rizicna.naime Srbija ima dosta povredjenih igraca a i protiv Italijana nisu imali srece.belorusi im ne leze ,znaci to izbegavam. sretno ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted June 19, 2009 Pozdrav.... I mene su Talijani zajebali jer nisu migli postiči barem jedan gol!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted June 19, 2009 dobro jutro/dobar dan zasto mi se cini da je 2,50 na italijane protiv sveda poklon,italija mora na pobjedu ici,a svedi nema sanse da ponove jos jednu onakvu partiju kao protiv bjelih rusa,a i tu utakmicu nisu nista posebno igrali,dva gola sa 30 m ostali na kontre,sto nece ici protiv italijana Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted June 19, 2009 Nesto su se aktivnosti smanjile na forumu! sta su krenuli godisnji pa ljudi uzivaju vani Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted June 19, 2009 Cini mi si da je ipak UNDER 2.5 na mecu Italije i Svedske ,najrealnije.Italijani se provukli protiv Srbije a Svedi ipak rez.razbili Beloruse. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 19, 2009 Nesto su se aktivnosti smanjile na forumu!Vrućina 'ubija' u Rijeci. Čeka se osvježenje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted June 19, 2009 Dobar dan , kazu ,bice kise ako ne lazu.... Sutra se ocekuje osvezenje. Srecno svima ,ja se malo vise bavim bastovanstvom nego kladjenjem.no navukao sam se na poker pa do kasno u noc igram ,a u ujutro rano ustajem.(Sinoc sam na jednom turniru pobedio i osvojio 50 $) Pozdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites