huso589 0 Posted July 29, 2009 Izveli plavušu pred sudca za prekršaje, a on ju upita: - Gdje ste proveli noć između prvog i drugog dana ovog mjeseca? - U svom krevetu. - Imate li svjedoka? - Da. Nekoliko! Share this post Link to post Share on other sites
huso589 0 Posted July 29, 2009 Hvali se plavuša svojim susjedama: - 'Moj sin je toliko pametan. Ide na engleski, njemački i algebru. A susjede ne vjeruju. Plavuša će na to: - Sine, 'odi ovamo! Reci tetama nešto na algebarskom! Share this post Link to post Share on other sites
huso589 0 Posted July 29, 2009 Govori plavuša plavuši: - Baš sam napravila test trudnoće! A druga plavuše će: - I jesu li te pitali teška pitanja!? Share this post Link to post Share on other sites
huso589 0 Posted July 29, 2009 Žali se plavuša crnki: - Ovih dana me jako boli grlo. - Ja nemam tih problema, uvijek kad me boli grlo, ja svog muža oralno zadovoljim i prođe me! - odgovara crnka. Sutradan plavuša: - Savjet ti je bio odličan, grlo me više ne boli, a tvoj muž nije mogao vjerovati da je to bila tvoja ideja! Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted July 30, 2009 Hoda plavuša ulicom i odluči se baciti na pod. Baci se i PROMAŠI!!! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/76tatice_06.gif Share this post Link to post Share on other sites
ivemali 2 Posted July 31, 2009 Zašto plavuša skače s nebodera? - Zato šta ima novi ALWAYS s pojačanim krilcima. Share this post Link to post Share on other sites
ivemali 2 Posted July 31, 2009 Zašto plavuša ulijeva vodu u kompjutor? -Zato jer hoće surfati po internetu. Share this post Link to post Share on other sites
ivemali 2 Posted July 31, 2009 Koja oprema treba plavuši da pretrči 100 metara? -Karta i kompas. Share this post Link to post Share on other sites
ivemali 2 Posted July 31, 2009 Zašto 17 plavuša čeka vani ispred diska? -Zato jer ispod 18 ne smiju ući. Share this post Link to post Share on other sites
ivemali 2 Posted July 31, 2009 Idu dvije plavuše ulicom i nađu ogledalce. Prva ga uzme i kaže: "Gle, moja slika !" Druga joj ga uzme i kaže: "Joj, što si ružna !". Share this post Link to post Share on other sites
ivemali 2 Posted July 31, 2009 Koja je druga razlika između kokoši i plavuše? - Kokoš mirno sjedi na jajima a plavuša skakuće. Share this post Link to post Share on other sites
Mladjoxxx 0 Posted August 17, 2009 Koja je razlika izmedju titanica i plavuse? Na Titanicu se zna koliko je bilo ljudi Share this post Link to post Share on other sites
Mladjoxxx 0 Posted August 17, 2009 Nadju se u dizalu plavusa brineta i crnka.crnka ugleda spermu proba i kaze ovaj nije s naseg kata...poslje nje proba brineta i kaze ma ovaj nije niti iz nase zgrade...proba plavusa i kaze ma nije ovaj ni iz kvarta:) Share this post Link to post Share on other sites
Hordaš 1 Posted August 17, 2009 (edited) 1. Što radi plavuša na listu papira? - Vozi A 4. 2. Šta mama kaže plavuši prije izlaska? - Ako nisi u krevetu do 22:00 vrati se kući. 3. Zašto plavuša nosi brijači aparat u disco? - Zato jer se tamo brije. 4. Zašto plavuša puzi po dućanu? - Traži niske cijene. 5. Zašto plavuša otvara mlijeko u dućanu? - Jer na tetrapaku piše OTVORI OVDJE. Edited August 17, 2009 by Hordaš Share this post Link to post Share on other sites
Hordaš 1 Posted August 17, 2009 . Zašto plavuša otvara mlijeko u dućanu? - Jer na tetrapaku piše OTVORI OVDJE. 6. Pitali plavušu koja je razlika između ševe i deve? -"Ne znam, nikad se nisam devila." 7. Zašto plavuša pere veš na dnu mora? - Zato jer Ariel pere dubinski. Share this post Link to post Share on other sites