Jump to content

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
  euro said:

Pozdrav ,

ja imam problema sa softerom Expekta ,ponovo i ne mogu da ga skinem a da idem u komsiluk par sati glupo mi je ...

Privremeno ugasi antvirusni program dok skidaš i instaliraš program. Poslije opet aktiviraj antivirusni program.
Posted

A joj koja navala pa napunili mi PM skroz ovi stranci i neaktivni također stranci(samo naših balkanskih korjena) pa molim dosta slanja!!!!

Posted
  chox88 said:

Pozz ekipa;

Evo naišo sam na freeroll na expektu pa me zanima dal se može dobit pass iako sam se tek registrirao;

Da nebi lagao taj freeroll je povod za reg al vidim da ovdje ima dost dobrih rasprava pa se namjeravam aktivno uključit; anyws sretno svima http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_surprised.gif

Gle iskreno mislim da ne budeš dobio pasword ali ako se aktivno uključiš na forum možeš očekivati pasword za onaj idući turnir za tjedan dana!!! SORRY!!!
Posted
  roberth said:

Ja sam već 13.

Ma bit ce nas! Sve više i više. Eh da, sutra na jednom drugom poker-siteu (ne znam jel smijem poimence) bit će poker battle croatia/estonia, svi koji mogu su dobrodošli. A što se tiče ovog turnira, stvarno je super i trebali bi se potrudit da ga održimo

Posted
  tvicenti said:

Gle iskreno mislim da ne budeš dobio pasword ali ako se aktivno uključiš na forum možeš očekivati pasword za onaj idući turnir za tjedan dana!!! SORRY!!!

Nea problema; mislio sam pošto je vujo dobio pass - onda zaš ne pitat;

Al da ću se uključit to stoji!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...