baptista 19 Posted June 23, 2009 vrime je........evo i novi dan........ a je da išo bi ja na Tv ali nema niš pametnog,trebam si maxtv sredit.. ..ima ko kakav dobar film za preporučit?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted June 23, 2009 a je da išo bi ja na Tv ali nema niš pametnog,trebam si maxtv sredit.. ..ima ko kakav dobar film za preporučit?? ja mogu iz kafane gledat tv........maxtv Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted June 23, 2009 a je da išo bi ja na Tv ali nema niš pametnog,trebam si maxtv sredit.. šta imaš u planu maxtv??????? Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted June 23, 2009 šta imaš u planu maxtv??????? ma štajaznam,ima mi ga frend koji živi ispod mene ali svako toliko mu se zamrzne i tako trza slika i to.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted June 23, 2009 ma štajaznam,ima mi ga frend koji živi ispod mene ali svako toliko mu se zamrzne i tako trza slika i to.. kad se takvo što događa treba ih nazvat, i oni te resetiraju, i bude bez greške 15 do mjesec dana, i onda opet zoveš..........ja ih u zadnje vrijeme nazovem svakih desetak dana i da nemam nikakav problem......... Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted June 23, 2009 odoh i ja ..........malo sam popodne ubio oko pa mi se sad ne spi, ali moram jer je žveljarin u 05:55 neumoljiv Quote Share this post Link to post Share on other sites