EXERBET 1 Posted June 24, 2009 Ijuuu, ja prvi!!! Dobro jutro, narode! Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted June 24, 2009 dobro jutro Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivančica 0 Posted June 24, 2009 (edited) jutro danas iz početka u H2H moram sad malo meditirat da mi se ukaže neki par http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Edited June 24, 2009 by Ivančica Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 24, 2009 Dobro jutro, ekipica! Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
saso 0 Posted June 24, 2009 Dobro jutro svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted June 24, 2009 Dobar jutar!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
adisbega 0 Posted June 24, 2009 Garcia Lop.-Federer R. (-9,5) - 1 je po meni poklon dana, garcia je u extra formi na travi, a fedex ko fedex, 3:6 3:6 3:6 je vrlo moguce, mada ja mislim da bi i jedan tie break mogao biti Quote Share this post Link to post Share on other sites
wildgh 3 Posted June 24, 2009 Dobro si zamjetio, u većini kladionica je 8,5 ja našao 9,5 samo u Supersportu i dobro mi djeluje: +4,5/Spadea V.-Ig.Andreev 2 - i to ima samo Hrv.Lutrija, ostale kladionice imaju +5,5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted June 24, 2009 idemo kuci gotov radni dan pa pred tv i gledat meceve!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stosy 3 Posted June 24, 2009 Dan svima i sretno! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif E ja se baš ne bi složia s vama i meni je Fedex under 28 zicer dana Garcia Lopez nije mentalno čvrst, slab mu je 1. servis, a Fedex će ga pritiskat na 2., zna opalit duplu, igra je dosta mečeva u zadnja 2 tjedna - možda je izgubia energiju/snagu/volju, Fedex želi šta prije završit mečeve u 1.,2. kolima... Još bi tribalo proć po meni Čilić, Hantuchova, Cirstea, Đoković over, Karlović 3:1, Gicquel...pa sad nešto će upast... Quote Share this post Link to post Share on other sites