Jump to content
Sign in to follow this  
pirlo

17.07.2009.

Recommended Posts

Soderling dobio sa hendijem -3.5... 7:5, 6:3 ...

Samo bi bilo lijepo od tebe da postavljaš par na natjecanje onako kako piše u ponudi kladionice, a ne po svom nahođenju. 

Je li možda počeo Kiefer ako je koji je trenutačni rezultat??

Pa di je zapelo u Stuttgartu???

Je li možda počeo Kiefer ako je koji je trenutačni rezultat??

Nego Tuto još uvijek vrijedi ono pravilo ako mi se ne odigra ovaj meč da mogu i poslije ponoći metnuti novi par???

Jer sam na poslu a tu ne mogu ući niti u jednu kladionicu!!!

Šta je je twicenti imaš pravo, Hajduka posrećilo masno sa Žilinom mada ni to neće bit lagan posal http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_lol.gif

Ali kad se malo pogledaju Hajdukova pojačanja čovik pomisli da bi i mogli nešto napravit u Europi http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_redcard.gif

Doveli Rodića, još jednog Hrvata, 2 mlada Brazilca, 2/3 nigera od kojih jednog zovu "formula" - da je to neviđeno na ovim prostorima,brži od Ante Rukavine zvanog vjetar koji je vješto u trkačkim dvobojima dobiva Luku Modrića kad se sjetin tih dana...pa čak je neki kosooki bia u planu, a i tu je dobar Urugvajac šta je tajkun Andabak dovea iako se Miše i Peroš protive http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/hysterical.gif

Šta se tiče Dinama Krunina izjava danas sve govori - ko da priprema navijače na razočaranje, zna on da Salzburg ima puno veći budžet i pare za 2 trenera i igrače iz cijelog svijeta...

Nego Tuto još uvijek vrijedi ono pravilo ako mi se ne odigra ovaj meč da mogu i poslije ponoći metnuti novi par???Jer sam na poslu a tu ne mogu ući niti u jednu kladionicu!!!

Može. Ukoliko je odgođen ili nije danas odigran iz bilo kojeg razloga.

Šta se tiče Dinama Krunina izjava danas sve govori - ko da priprema navijače na razočaranje, zna on da Salzburg ima puno veći budžet i pare za 2 trenera i igrače iz cijelog svijeta...

Ma imaju oni budžet ali nikada nisu imali momčad vrijednu nekog spomena, tako da po meni će biti iznenađenje ako Dinamo to ne prođe dalje.

Može. Ukoliko je odgođen ili nije danas odigran iz bilo kojeg razloga.

Ma ništa još ne piše ali nekako sumnjam da će se igrati ipak je već 21:30 a oni još nisu ni počeli!

A ne piše da je neka kiša, pa nemam pojma kaj se događa u Stuttgartu!

Ma ništa još ne piše ali nekako sumnjam da će se igrati ipak je već 21:30 a oni još nisu ni počeli!

A ne piše da je neka kiša, pa nemam pojma kaj se događa u Stuttgartu!

Evo ga izbacile su kladionice na teletextu da se igra meč 18:07.

Samo je pitanje da li ću imati šta uopće staviti iza ponoći da se igra

Edited by tvicenti

Dobra večer Dodgersi!

Ali kad se malo pogledaju Hajdukova pojačanja čovik pomisli da bi i mogli nešto napravit u Europi...

Oće, najmanje polufinale. Ma koji Hajduk, koji bakrači, ništa se doli nije promijenilo, mešetari vode klub i dalje, ono love šta je upumpano se rastopilo i sad će na gradsku sisu.

Ma imaju oni budžet ali nikada nisu imali momčad vrijednu nekog spomena, tako da po meni će biti iznenađenje ako Dinamo to ne prođe dalje.

Vidi gore.