orijent 0 Posted July 17, 2009 A jel se nerviras zbog rijeke ,bem mu, kad se oni ne srame zasto bi i ti za taj klub navijam pa............ Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted July 17, 2009 e narode ja vam zelim laku noc , danas sam imao naporan dan ali uspjesan (nije kladionica u pitanju u pitanju je jedan ispit ) tipkamo se sutra pozzz Jbg sto bi moj susjed rekao izabrao si trenutno krivi klub ;) sutra je novi dan i taj klub okrece novi list Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted July 17, 2009 Jbg sto bi moj susjed rekao izabrao si trenutno krivi klub ;) sutra je novi dan i taj klub okrece novi listvidi naslove > Europa u šoku: Rijeku reketare igrači i navijači > Rijeka u rasulu: Rubčić najavio odlazak, momčad slažu igrači > Nova sramota hrvatskog nogometa: Armada divljala, a Rijeku potopio radnik željezare Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted July 17, 2009 m........igramo derbi začelj u našoj grupi.............kako je tvoj tenis prošao??????? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted July 17, 2009 Ugodna noć ekipici Caféa! Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted July 18, 2009 Šta se tiče Dinama Krunina izjava danas sve govori - ko da priprema navijače na razočaranje, zna on da Salzburg ima puno veći budžet i pare za 2 trenera i igrače iz cijelog svijeta... Da li mi je utisak varljiv ili ne: Dinamo je vec prosao Pyunik!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted July 18, 2009 Ja sam se zakleo da do 9 mjeseca necu uci u kladionicu ,moze net kladionica ali nikako zemaljska I meni se bliži dan kada ću uraditi isto!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted July 18, 2009 Da li mi je utisak varljiv ili ne: Dinamo je vec prosao Pyunik!!! Ma po meni je jer sigurno neće primiti gol od njih tj. tamo ne zna niko dati gol samo je pitanje da li će Dinamo uspijeti ugurati jedan tom Armenskom bukneru!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivemali 2 Posted July 18, 2009 Ima li sriće na pokeru? Ja sam svoje odigrao. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted July 18, 2009 Ima li sriće na pokeru? Ja sam svoje odigrao.I ja sam prijatelju svoje odigrao!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted July 18, 2009 Evo sada ću baciti jedan sit and go i idem spavati!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivemali 2 Posted July 18, 2009 Naporan je poker za popizdit, meni dokurči za 15 minuta. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted July 18, 2009 Naporan je poker za popizdit, meni dokurči za 15 minuta.A je za to baš treba imati dobre živce!! Quote Share this post Link to post Share on other sites