Jump to content

Recommended Posts

Posted

vec sam trazio prepodne to, al forum im trazi 25 posta da mogu da vidim pass i + je na poljskom ali google translate mi preveo to za 25 posta :nije:

to sam i ja skuzio, al et mislio sam da imas 25 postova...

Posted

to sam i ja skuzio, al et mislio sam da imas 25 postova...

ne nov sam na expektu, zato neam 25 postova kod polka i ceha :nije:

Posted

ne nov sam na expektu, zato neam 25 postova kod polka i ceha :nije:

A,šta ti si regan na sve te forume pa otale skupljas pass-ove? Ako je tako svaka cast onda ak ti se da to... Inace, de mi reci jel ovi na full tiltu imaju kakve freerolove, skinio sam FT jucer i nenadem nista pametno za sada....

Posted

A,šta ti si regan na sve te forume pa otale skupljas pass-ove? Ako je tako svaka cast onda ak ti se da to... Inace, de mi reci jel ovi na full tiltu imaju kakve freerolove, skinio sam FT jucer i nenadem nista pametno za sada....

Ne ne regam se na sve te forume. Za Full tilt danas slabo ima info-a. Ima jedan ruski forum voronez cini mi se se zove, taj je s pasovima bio pun pre neki mesec.

Evo probaj ovaj ako nije poceo ili je zavrsen

FTP ID: 110390647

07.10.2009

pass:6dt64h3m

Posted

da si pretrazivao malo pre nego sto si skinuo naiso bi na sajt koji daje 100$ na fulltilt samo za nove korisnike,nebi bilo potrebe za freeroll turnire http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif

Posted

Ma to s bonusima mi je glupo, bar meni...da okrenes pare 30 puta pa da mozes da ih uzmes i slicno... Pre neko vreme sam kao dobio u nekom kazino no deposit bonus i kao zaradio 300 eura, ALI pod uslovom da uplatim 50 eura i da te 300 svrtim 50 puta...ma nemoj http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif ))))

50 u kesu a 50 kad sakupis odredjen broj poena,pare dizes kad oces nije to isto kao na tim bonusima za kazino sajtove

Posted (edited)

Ako si se vec registrirao na FTP moze i da nema bonusa jer si vec registriran. Hm cash igra na expektu kakva je, sad sam poceo da igram.

Edited by Bunka
Posted

daj pošalji i meni Bunka! To sa fultiltom !

što se cash-a na expektu tiče, okej je, dok ti idu karte igraj cijeli dan jer ćeš zaradit a kad gubis ruke sa AK, AQ, AA, KK bježi od njega ko od samog vraga!!!!

Inače, probaj igrat multitable, ono 2$ buyin, oko 130 igrača bude i pristojna zarada ako dodjes na final table. Samo punio strpljenja i sreće, te slobodnog vremena http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/57bye.gif