Jump to content
chvrka

Lozinke, Šifre

Recommended Posts

Tournaments/Special

Opet nenadem, jel si ti kad si downlodao poker client skinuo ono poker north ili south, i dali to uopce ima ikakve veze?? uglavnom pa valjda sam skinuo pravu sobu.... u lobbyu pise cardroom2 ?? E da, Bunka jel mozes naci pass-ove za ova dva turnira na Winner pokeru, koji pocinju za 2 odnosno 3 sata... zovu se: PGATE freerolle i Poker moscow, i oba su 100$ ?

Edited by maurorua

Opet nenadem, jel si ti kad si downlodao poker client skinuo ono poker north ili south, i dali to uopce ima ikakve veze?? uglavnom pa valjda sam skinuo pravu sobu.... u lobbyu pise cardroom2 ?? E da, Bunka jel mozes naci pass-ove za ova dva turnira na Winner pokeru, koji pocinju za 2 odnosno 3 sata... zovu se: PGATE freerolle i Poker moscow, i oba su 100$ ?

Da da ima veze koji poker klijent skines. Ti si skinuo garant taj CARDROOM tako nesto...skini drugi...softver je isti kao i kod 24hpoker, noxwin i slicne, skini drugi softver.

Pazi sad :blink:

Club4aces poker

Polska poker 2

€2000

25.10.2009 23.00mck

pass: 2009ppc2

C4A je poker soba s istim softverom kao one Noxwin, 24hpoker i slicne. Oko podizanja novca nema problema to sam vec radio i to bez da deponiram pre toga, preko moneybookersa. Osvojio sam par puta one freerole tamo.

P.S. ja sam sew vec registrirao, ima oko 210 igraca dosad

:blink:

Da da ima veze koji poker klijent skines. Ti si skinuo garant taj CARDROOM tako nesto...skini drugi...softver je isti kao i kod 24hpoker, noxwin i slicne, skini drugi softver.

aj mi molim te linkaj stranicu....

Mansion poker

$500 Private Freeroll

Fond: 500$

Start: 25.10.2009 21:00

------------------------------------------Ja se registrirao i nije me ni trazio pass!

Mansion poker

$500 Private Freeroll

Fond: 500$

Start: 25.10.2009 21:00

------------------------------------------Ja se registrirao i nije me ni trazio pass!

Garant si ti neki magionicar. ;)

Ma ima to veze s IP adresom, zavisi koji provajder i tako to...inace treba da prima samo poljske igrace s IP adresama iz Poljske

Expekt

poker-hra.cz

buy in je 5+0,50$ + 100$ na to

Pass: podoli

registrirano samo troje do pre par minuta

Za Winner zasada nema nista, za turnire koj si spomenu Maurorua.

Sta hvala ti na isti sto sa mnom i ja kasno videh...jbg sorry :blink:

ma nista, nisam mmogo bacit tu prvu ruku A Q, al jbg, probaj za ova poker moscow nac ak mozes,....

ma nista, nisam mmogo bacit tu prvu ruku A Q, al jbg, probaj za ova poker moscow nac ak mozes,....

В четверг, 22 октября 2009 в 22:00 МСК состоится 100$ фриролл на Winner Poker (сеть iPoker). Турнир будет проходить в рамках Кубка PokerMoscow. В турнире смогут принять участие только участники аффилиата PokerMoscow.

Ne moze da se regas, samo za njihove affilates je.