PERKAN 18 Posted October 28, 2009 Znam da su neki vec objavljeni al ovaj post ce mu doci kao pregled dana Unibet Tournament name: XeWolls League Tournaments/Freeroll Prize: €100 Password: sryhcfbg Za ovaj moze da se prijavi ima mesta Unibet Prix d`Ameriqe 200€ Ovaj je jos sinoc popunjen Unibet moguce je da ima IP restrikcije nisma proverio blef Wi¶niewskiego 21:00 200€ Na ovaj ne moze ... i jos nesto...molim HASLO za BWIN Bet-club freeroll Hvala a za HASLO cemo valjda svi dobiti! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted October 28, 2009 Hvala a za HASLO cemo valjda svi dobiti! Hvala kolega na lobi podrsci i provere turnira. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted October 28, 2009 (edited) Pokerstars 100$ ID: 207544129 ID: 207544130 ID: 207544131 Bez lozinke, e sad jedini problem e sto dosad ima po oko 10000 igraca na svakom od turnira ko zeli neka proba Edited October 28, 2009 by Bunka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted October 29, 2009 (edited) Unibet Cupa Studenteasca – editita a III-a 29/10 Pass: bucuresti Ne znam koliko iznosi nagradni fond, Unibet klient mi nesto blokira, ne mogu da se logiram. ParadisePoker - neprovereno jer nemam akaunt tu CardGang Bluff Europe Freeroll 29.10 19.00 GMT 2.200€ Password: PPTEMPIRE Edited October 29, 2009 by Bunka Quote Share this post Link to post Share on other sites
wildgh 3 Posted October 29, 2009 Unibet Cupa Studenteasca – editita a III-a 29/10 Pass: bucuresti Ne znam koliko iznosi nagradni fond, Unibet klient mi nesto blokira, ne mogu da se logiram. samo za rumunje, a i nagrada nije novčana nego satelit za neki njihov (opet samo rumunjski) turnir Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted October 29, 2009 (edited) Mansion poker mansion 21h xewol liga Pass: criala Note: gresno info vec odigran turnir Edited October 29, 2009 by Bunka Quote Share this post Link to post Share on other sites
tomshic 0 Posted October 29, 2009 Unibet Cupa Studenteasca – editita a III-a 29/10 Pass: bucuresti Ne znam koliko iznosi nagradni fond, Unibet klient mi nesto blokira, ne mogu da se logiram. ParadisePoker - neprovereno jer nemam akaunt tu CardGang Bluff Europe Freeroll 29.10 19.00 GMT 2.200€ Password: PPTEMPIRE ma toga nema na paradise pokeru-ima li???provjerio sam i nisam pronađao:( Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted October 29, 2009 ma toga nema na paradise pokeru-ima li???provjerio sam i nisam pronađao:( Ne znam nemam akaunt na Paradise, a necu ni da imam http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_arrow.gif Ovo za one koje imaju pa nek provere, vidi tamo u special tournaments ili nesto slicno. Obicno su vakvi turniri u tom delu lobija. Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted October 29, 2009 Mansion poker mansion 21h xewol liga Pass: criala ovaj je tek 3.11.09 na rasporedu i kaže da nije to ta šifra, i nije niko registriran još... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted October 29, 2009 ovaj je tek 3.11.09 na rasporedu i kaže da nije to ta šifra, i nije niko registriran još... ovaj je danas mozda jos nije objavljen ili je otkazan radi toga sto pasovi Xewoll lige ima svugde kao Kraljica Noci mu dodje ta Xewoll liga, svi je imaju http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/80yahoo.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted October 29, 2009 (edited) Ali da vas predupredim za isplatu malo teze ide...skoro nikako...tako je bilo prosle godine...ostali mi dolari tamo i deinstalirao sam sve njihovo, to je poker klijent isti kao Unibetov. Al u vezi isplate nisu ni 2% slicni Ubibetu. 30.10.2009 Name: $500 Freaky Friday Poker Room: PokerTime.com ID: ----- Date: 22:00 EET Prize: $500 Password: no passwords Tournaments/ Loyalty Tournaments 31.10.2009 Name: $1000 Freaky Freebie Poker Room: PokerTime.com ID: ----- Date: 22:00 EET Prize: $1000 Password: no passwords Tournaments/ Loyalty Tournaments Edited October 29, 2009 by Bunka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted October 29, 2009 OU vezi Paradise poker probajte ove turnire ParadisePoker Pula 200€ CardGang Bluff Europe Freeroll 200€ Pass: PPTEMPIRE ParadisePoker CardGang Welcome Back 29 Oct 2009 17:00 Gmt Fond:5.000$ Pass:FREE5000 Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted October 29, 2009 Ali da vas predupredim za isplatu malo teze ide...skoro nikako...tako je bilo prosle godine...ostali mi dolari tamo i deinstalirao sam sve njihovo, to je poker klijent isti kao Unibetov. Al u vezi isplate nisu ni 2% slicni Ubibetu. 30.10.2009 Name: $500 Freaky Friday Poker Room: PokerTime.com ID: ----- Date: 22:00 EET Prize: $500 Password: no passwords Tournaments/ Loyalty Tournaments 31.10.2009 Name: $1000 Freaky Freebie Poker Room: PokerTime.com ID: ----- Date: 22:00 EET Prize: $1000 Password: no passwords Tournaments/ Loyalty Tournaments Ovo o Mansionu govoriš?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
abruzi 0 Posted October 29, 2009 Na Paradise moras imat jednu ruku odigranu na cashu da bi mogao igrat te turnire s passovima.(i to u zadnjih mjesec dana9 Quote Share this post Link to post Share on other sites
abruzi 0 Posted October 29, 2009 Na Paradise moras imat jednu ruku odigranu na cashu da bi mogao igrat te turnire s passovima.(i to u zadnjih mjesec dana) Quote Share this post Link to post Share on other sites