janko1991 2 Posted December 18, 2009 samo naprijed.ajmo Quote Share this post Link to post Share on other sites
maurorua 0 Posted December 18, 2009 Ljudi ali svejedno necete moci pristupiti turniru zato sto je uvijet aktivnost na njihovom forumu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
janko1991 2 Posted December 18, 2009 Ljudi ali svejedno necete moci pristupiti turniru zato sto je uvijet aktivnost na njihovom forumu... kakva aktivnost jel im dosta 3 posta Quote Share this post Link to post Share on other sites
ebbbbb 1 Posted December 18, 2009 kakva aktivnost jel im dosta 3 posta većina članova ima po 10-ak postova Quote Share this post Link to post Share on other sites
maurorua 0 Posted December 18, 2009 De mi recite, ja se nemogu spojiti na pokerstars, otvorim ga i onda samo conecting i ona plava traka i nista??? jel netko isto ima ovaj problem?? Mamu im, i to taman kad je cro freeroll... Quote Share this post Link to post Share on other sites
janko1991 2 Posted December 18, 2009 većina članova ima po 10-ak postova ima jedan brijem iz hrvatske.nadimak mu je DajmiBože4.jel zna neko njegov e-mail da mu pošaljem poruku Quote Share this post Link to post Share on other sites
ebbbbb 1 Posted December 18, 2009 De mi recite, ja se nemogu spojiti na pokerstars, otvorim ga i onda samo conecting i ona plava traka i nista??? jel netko isto ima ovaj problem?? Mamu im, i to taman kad je cro freeroll... ja igram i trenutno sam medju vodećima sa 10000 ali ima nekih problema jer me stalno izbacuje ali se bez beda ponovo uključim Quote Share this post Link to post Share on other sites
ebbbbb 1 Posted December 18, 2009 ima jedan brijem iz hrvatske.nadimak mu je DajmiBože4.jel zna neko njegov e-mail da mu pošaljem poruku probaj ga nać pa mu poslat pm Quote Share this post Link to post Share on other sites
maurorua 0 Posted December 18, 2009 ja igram i trenutno sam medju vodećima sa 10000 ali ima nekih problema jer me stalno izbacuje ali se bez beda ponovo uključim Evo ja sam se sada tek uspio spojit, a 20 do 8 sam konstantno pokusavao i nista.. uff sto sam se raspizdio... Quote Share this post Link to post Share on other sites
janko1991 2 Posted December 18, 2009 probaj ga nać pa mu poslat pm nema ga na bet clubu a tražim ga i na nightpoker forumu Quote Share this post Link to post Share on other sites
ebbbbb 1 Posted December 18, 2009 Evo ja sam se sada tek uspio spojit, a 20 do 8 sam konstantno pokusavao i nista.. uff sto sam se raspizdio... neki problem očito je ali igra se Quote Share this post Link to post Share on other sites
janko1991 2 Posted December 18, 2009 onaj peder koji je prvi na ljestvici neče da mi kaže Quote Share this post Link to post Share on other sites
ebbbbb 1 Posted December 18, 2009 onaj peder koji je prvi na ljestvici neče da mi kaže to je neki admin mislim Quote Share this post Link to post Share on other sites
janko1991 2 Posted December 18, 2009 to je neki admin mislim ne neki insane8989 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ebbbbb 1 Posted December 18, 2009 ne neki insane8989 taj da,mislim da je on admin Quote Share this post Link to post Share on other sites