tvicenti 7 Posted August 25, 2009 koji je pass za unibet danas za bet-club freeroll u 20:00 novi sam ovdje pa neznam koga da pitam il gdje da ga vidim unaprijed zahvaljujem!Sad si odjednom došao ovdje na forum, kada smo napravili poker za forumaše??? Di si do sada bio??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted August 25, 2009 došo na forum pošto na unibetu piše za ovu stranicu da se može dignut pass za freeroll turnir za sve hrvate kojeg sponzorira bet-club i da u forumu dignem password stoga ako nemaš odgovor na moje pitanje ne seri bezveze! ivice da bi dobio lozinku moraas biti normalan odnosno tako se ponasati,sa tim psovanjem sigurno ga neces dobiti http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/14clover.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted August 25, 2009 došo na forum pošto na unibetu piše za ovu stranicu da se može dignut pass za freeroll turnir za sve hrvate kojeg sponzorira bet-club i da u forumu dignem password stoga ako nemaš odgovor na moje pitanje ne seri bezveze!Imat ću ga za 5 minuta, a za takvo ponašanje možeš zaraditi jedino BAN sa foruma pa onda nećeš vidjeti pass.Zato budi pristojan!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivicavdovic 0 Posted August 25, 2009 Sorry moje isprike ajd plz bio bi ti puno zahvalan za pass! Quote Share this post Link to post Share on other sites
elwood11 0 Posted August 25, 2009 Samo aktivni članovi dobivaju pass za Bet-club freeroll turnire na Ekspektu Noxwinu Unibetu znači aktiviraj se!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Luza 1 Posted August 25, 2009 dolazim sigurno! valjda se bumo skupili http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/14clover.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turba 0 Posted August 25, 2009 Pozdrav eo ja se isto prijavio vidio na unibetu da se moze igrati freeroll sa hrvatima pa ako je moguce da mi neko da lozinku na PM http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran 0 Posted August 25, 2009 došo na forum pošto na unibetu piše za ovu stranicu da se može dignut pass za freeroll turnir za sve hrvate kojeg sponzorira bet-club i da u forumu dignem password stoga ako nemaš odgovor na moje pitanje ne seri bezveze!Dosao si od nikud i odma Seres ljudima koji su ovdje duze. Takvi članovi sto se mene tice i ne trebaju ovome forumu. Ovdje si samo da bi igrao poker. Nisi ti nikakav član. Volio bi da grijesim u vezi tebe ali sve ce se ubrzo vidjet. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turba 0 Posted August 26, 2009 nisam skonto jucer je bio turnir... a danas??? nema?? ima ko kakav raspored? =) Quote Share this post Link to post Share on other sites
3xp3rt 0 Posted August 26, 2009 koji je pass za turnir danas... help!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
cybesh 0 Posted August 26, 2009 kako mogu dobiti pass ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted August 26, 2009 Pazi ti ove žicaroše sve silne tzv. lovci u mutnom. Svi bi se oni igrali i zarađivali ali ne bi radili i ulagali svoje!!! Svaka čast!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted August 27, 2009 Pozdrav kolege jel ima kakav turnir veceras i jel ima tko kakav PASS!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turba 0 Posted August 27, 2009 pa cekaj buraz.... da se neke pare dignu pa ce se ulagat =) Quote Share this post Link to post Share on other sites
qtuyqa 0 Posted August 30, 2009 Pokerstars 5000$ freeroll pass: surveyland id 188167257 Quote Share this post Link to post Share on other sites