Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pravila natjecanja:

1. sudjelovati mogu svi registrirani članovi foruma

2. korisnik na startu dobiva 100 bodova s kojima dalje raspola

Posted

Zabava. Glazba - Eurovision Song Contest pobjednik Hrvatska tip 1 24.00 @ McBet 21:00

Svašta se priča o Severini pa tako bi nas ona mogla iznenaditi pobjedom!!!

Ulog 10/10

Posted

Nemam ništa protiv toga što si ti igrao koeficijent 24.00 jer znam da se neki bune zbog toga što se ga

Posted

Sion(1.ut)-Xamax tip1 2.10(19.30h)Supersport

ulog 10 bodova

sion mi je nekako bolja ekipa od ćirinog xamaxa koji igra jako loše a i ćiro više nije ono što je bio...

sam da malo prokomentiram ovo gore...ja isto mislim da se ovaj par nebi trebo priznati jer pjevanje nije sport čak i da pogodiš al pravila su pravila...

Posted

NOGOMET: KVALIFIKACIJE ZA EP DO 19 GOD.

Sudionici Početak 2 tip 2

Belgija(19) - Engleska(19) 18. 5. / 20:00 2.00

kladionica favorit

ulog 10

Posted

17:30, Valkeakoski Haka - Honka Espoo, tip 0-1 gol, @3.29, Stanleybet, 10/10

Utakmica 5. kola 1. finske nogometne lige.

Nakon dosad odigranih utakmica u prvenstvu Valkeakoski Haka se nalazi na 6. mjestu(iz 5 utakmica) na ljestvici s omjerom 1-2-2 uz gol razliku 2:3 i 5 osvojenih bodova, dok je Honka Espoo na 2. mjestu s omjerom 4-0-0(iz 4 utakmice) uz gol razliku 9:4 i 12 osvojenih bodova.

U dosadašnja 2 nastupa na domaćem terenu Valkeakoski Haka je ostvarila mizeran bodovni učinak uz omjer 0-1-1 te gol razliku 0:1 i 1 osvojeni bod, dok Honka Espoo nakon tako

Posted

St.Louis(1.in.)-NY Mets 01 3.00 18.5. 19:10

St. Louis je već dva puta za redom dobio Metse pa se nadam da će i ovu dobiti. 1. inning je tu zobg malo većeg rizika :P .

Posted

St. Louis je već dva puta za redom dobio Metse pa se nadam da će i ovu dobiti. 1. inning je tu zobg malo većeg rizika :P .

Ulog: 10

Mogući dobitak: 30

Posted

Bravo - pogodio si - 2:0 sa St.Louis 1 inning

Ali... nema ovdje mogućeg dobitka - samo pratiš tablicu http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_lol.gif

Mogući dobitak je ako budeš me

Posted

Bravo - pogodio si - 2:0 sa St.Louis 1 inning

Ali... nema ovdje mogućeg dobitka - samo pratiš tablicu http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_lol.gif

Mogući dobitak je ako budeš me

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...