tvicenti 7 Posted July 30, 2009 Srbija-Hrvatska 12:11. Bolji je pobedio. Sva sreća da nisam gledao ali već znam sutrašnje naslove, Suci su bili loši mi smo igrali odlično ali pobijedili su nas Srbi uz pomoć sudaca!!! Dobro da se nisam još danas kladio! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted July 30, 2009 Pogodio Zvezdu(under 2.5) Promasio vaterpolo (under 15.5) no naravno da mi nije zao. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/whaat.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted July 30, 2009 šta je s ovom Rijekom, na tipu dana je, imal to ekipa iz RI kakav info? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted July 30, 2009 A baš smo neki dan pričali da ako na DNB dođe X onda smiješ postaviti novi parPogrešno sam označio. Par je ispravljen. Dakle, DNB koji je označen promašenim je poništen, a poništeni je označen promašenim. Quote Share this post Link to post Share on other sites
adisbega 0 Posted July 30, 2009 mozda mi bude trebalo postova pa bi mogao malo spamat Quote Share this post Link to post Share on other sites
adisbega 0 Posted July 30, 2009 mozda mi bude trebalo postova pa bi mogao malo spamat jos samo da se poklope neki rezultati Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sector 0 Posted July 30, 2009 pozdrav svima.. evo mojeg misljenja oko vaterpolo tekme: Srbija - Hrvatska Ja sam na prvo mestu profiter... profesionalni kladioncar koji zaradjuje lovu od kladjenja svakog meseca. Moj omiljeni tim i onaj za koga navijam je tim NA KOJI SE KLADIM TJ. NA KOGA UPLATIM LOVU. Ovim hocu da kazem da me bas briga sto je Srbija pobedila i Hrvatska izgubila. Uopste se ne osecam srecnim zbog toga a zasto bih??? Kada nisam uzeo lovu na tome.... tako da me uopste ne zanima... cak nisam ni gledao tekmu... jednostavno to mi je nebitno..... Meni je dovoljno da znam snagu tima kod kladjenja.. tj. da procenim ko ce da dobije.... i za tog navijam. Mrzim da navijam.... u prazno... bas me briga i da je Srbija prvak sveta u fudbalu.. ili da izgube finalu. Pre bih otisao sa nekom dobrom zenskom... o vece nego da gledam tu tekmu.. ako se nisam kladio. Ja mislim, radim i sanjam o kladjenju 24 sata dnevno! Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted July 30, 2009 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Vrijeme ti je previse si odrastao da pratis zdrijebad U pravu si, ima toliko kvalitetnih konjskih klubova na ovim prostorima. Evo, danas popodne se niotkuda pojavio izvesni Crvena Zvezda... Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted July 30, 2009 Jos jedan Tata?! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Ko je ovde Mama? http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted July 30, 2009 pozdrav svima.. evo mojeg misljenja oko vaterpolo tekme: Srbija - Hrvatska Ja sam na prvo mestu profiter... profesionalni kladioncar koji zaradjuje lovu od kladjenja svakog meseca. Moj omiljeni tim i onaj za koga navijam je tim NA KOJI SE KLADIM TJ. NA KOGA UPLATIM LOVU. Ovim hocu da kazem da me bas briga sto je Srbija pobedila i Hrvatska izgubila. Uopste se ne osecam srecnim zbog toga a zasto bih??? Kada nisam uzeo lovu na tome.... tako da me uopste ne zanima... cak nisam ni gledao tekmu... jednostavno to mi je nebitno..... Meni je dovoljno da znam snagu tima kod kladjenja.. tj. da procenim ko ce da dobije.... i za tog navijam. Mrzim da navijam.... u prazno... bas me briga i da je Srbija prvak sveta u fudbalu.. ili da izgube finalu. Pre bih otisao sa nekom dobrom zenskom... o vece nego da gledam tu tekmu.. ako se nisam kladio. Ja mislim, radim i sanjam o kladjenju 24 sata dnevno! TAKO JE, CARE!!! Samo što ja ne želim da trošim vreme na to kako bih nekome objašnjavao ovo što si ti rekao (tu pre svih mislim na ove "patriote" što često sa njima pijem kafu po Kruševcu)!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
elwood11 0 Posted July 30, 2009 benti sve kako se očajan nogomet igra na balkanu!! evo pratim ove "naše" klubove očaj živi nigdje igre ni smisla sve pušio do pušiona do pušine nemoreš para pogodit!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
elwood11 0 Posted July 30, 2009 šta je s ovom Rijekom, na tipu dana je, imal to ekipa iz RI kakav info? u Germaniji je pada koficjent na Rijeku tri puta danas!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted July 30, 2009 benti sve kako se očajan nogomet igra na balkanu!! evo pratim ove "naše" klubove očaj živi nigdje igre ni smisla sve pušio do pušiona do pušine nemoreš para pogodit!! Sad verovatno znaš kako izgledaju konjske ekipe!!! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted July 30, 2009 pozdrav svima.. evo mojeg misljenja oko vaterpolo tekme: Srbija - Hrvatska Ja sam na prvo mestu profiter... profesionalni kladioncar koji zaradjuje lovu od kladjenja svakog meseca. Moj omiljeni tim i onaj za koga navijam je tim NA KOJI SE KLADIM TJ. NA KOGA UPLATIM LOVU. Ovim hocu da kazem da me bas briga sto je Srbija pobedila i Hrvatska izgubila. Uopste se ne osecam srecnim zbog toga a zasto bih??? Kada nisam uzeo lovu na tome.... tako da me uopste ne zanima... cak nisam ni gledao tekmu... jednostavno to mi je nebitno..... Meni je dovoljno da znam snagu tima kod kladjenja.. tj. da procenim ko ce da dobije.... i za tog navijam. Mrzim da navijam.... u prazno... bas me briga i da je Srbija prvak sveta u fudbalu.. ili da izgube finalu. Pre bih otisao sa nekom dobrom zenskom... o vece nego da gledam tu tekmu.. ako se nisam kladio. Ja mislim, radim i sanjam o kladjenju 24 sata dnevno! Prijatelju smanji malo dozivljaj .... Videces da to bas nije tako ruzicasto. A to da zivimo od kladjenja to svi mi mislimo i sanjamo o tome... A to je jako daleko. Pozz http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
wildgh 3 Posted July 30, 2009 Ajmo....poker freeroll za 10min!!!!!!!!!!! još jednog trebamo!!!!!!!! WWPoker Quote Share this post Link to post Share on other sites