ivemali 2 Posted July 31, 2009 Prekidamo do navečer poradi središnje informativne emisije, fiskulture i hlađenja kompjutera. Samo vi pitajte i dalje, bit će vam odgovoreno sigurno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted July 31, 2009 Da li su Slovaci razvalili Torcidu ili turiste s kartama? A dobri ti turisti koji su išli u grupi i pjevali pjesme Hajduka!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted July 31, 2009 Evo ga dogodilo se i to HNL je ostao bez najboljeg izvođača penala u zadnjih par godina!!! NIKOLA KALINIĆ potpisao je četverogodišnji ugovor s Blackburnom. Hajduk bi trebao dobiti oko 7,5 milijuna eura. Mladi Hajdukov napadač konačno je uspio pobjeći iz okova Hnl-a što tako žarko želio proteklih mjeseci. Nakon što je sve bilo dogovoreno s Portsmouthom, posao je propao jer se njegov menadžer Tomo Erceg i engleski klub nisu uspjeli dogovoriti oko odštete. Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted July 31, 2009 A dobri ti turisti koji su išli u grupi i pjevali pjesme Hajduka!!! bit će sad svega na jadranu žao mi samo čeha, neće ih moć torca razlikovati od slovaka http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted July 31, 2009 bit će sad svega na jadranu žao mi samo čeha, neće ih moć torca razlikovati od slovaka http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gifU to vjerujem. Samo se nadam da će se naša policija pripremiti za ta sranja koja budu jer ovi gore što su bili, željno iščekuju uzvrat ali tu ne mislim na utakmicu!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
adisbega 0 Posted July 31, 2009 bit će sad svega na jadranu žao mi samo čeha, neće ih moć torca razlikovati od slovaka http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif ma zalosno...udaraju hljeb svoj...i onda se zale kako im sezona slaba...a turska ubija pare na turizmu Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted July 31, 2009 Nastavljam gatanje od sinoć, kod mene su karte triestine, domaći fažol, grah, visak i tjedna ponuda iz lokalne kladionice pa ako ima koga neka slobodno pita. Cijena je mukte, ja vam mogu odgovorit sve kao ovi na 6,80 kuna/minuti. Ako ima koja domaćica ili starija gospođa na forumu odgovaram i na pitanja o ljubavi, financijama, zapošljavanjima po državnim poduzećima. Iskoristite priliku! Gledate li možda u šolju (i vodokotlić)? Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted July 31, 2009 Naziv kladionice: SuperSport Broj para iz kladionice: 5325 Vrijeme odigravanja: 20:00 Naziv para: Zagreb(pk)-Inter Zaprešić Tip para: 2/1 Tečaj: 35.000 Ev. Dobitak: 40.000 Ev. Gubitak: 35.000 Inter vodi u prvom poluvremenu još mi sada fali samo da Zagreb okrene pobijedi i TULUM!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted July 31, 2009 pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted July 31, 2009 Inter vodi u prvom poluvremenu još mi sada fali samo da Zagreb okrene pobijedi i TULUM!!!! zasad miruju Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted July 31, 2009 zasad mirujuNekako mi se čini da če do kraja mirovati!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted July 31, 2009 Nekako mi se čini da če do kraja mirovati!!!Dobio igrač Zagreb crveni karton tako da je ta tekma riješena. Gost dobiva!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted July 31, 2009 Dobio igrač Zagreb crveni karton tako da je ta tekma riješena. Gost dobiva!!! 0-2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted July 31, 2009 0-2 Šteta radi crvenog kartona!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted July 31, 2009 Dobio igrač Zagreb crveni karton tako da je ta tekma riješena. Gost dobiva!!! 0-2 jbg Quote Share this post Link to post Share on other sites