tvicenti 7 Posted July 31, 2009 Nego ja bi molio da mi neko objasni ovo!!! NA ADRESU Zorana Mamića stigla je kazna jer je na prvoj utakmici s Red Bullom potjeran na tribinu. Mlađi Mamić će jednu utakmicu Dinama morati gledati s tribina. Mamić je na utakmici s Austrijancima potjeran sa klupe. Dogodilo se to prije početka drugog poluvremena kada se Mamić zakačio sa Zicklerom nakon čega je došlo do manjeg naguravanja u tunelu. Nakon toga je sudac Pavel Kralovec poslao na tribinu. Zašto Zickler nije dobio suspenziju ako su u igri bili on i Mamić??? Osim normalno što je on u bogatom Salzburgu. I zašto se ne raspravlja o kazni Salzburgu radi ozlijeđivanja pomoćnog suca??? Tu meni ništa više nije jasno, osim da novci čine svoje!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivančica 0 Posted July 31, 2009 moj današnji par prošao juuupiii bet će neka nagradica i ovaj mjesec uh al još mi je žao što Rijeka nije sinoć izdržala 0-0 prvo poluvrijeme, 4 minute je falilo do moje pobjede u h2h Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted July 31, 2009 moj današnji par prošao juuupiii bet će neka nagradica i ovaj mjesec uh al još mi je žao što Rijeka nije sinoć izdržala 0-0 prvo poluvrijeme, 4 minute je falilo do moje pobjede u h2h http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Jako mi je zao ali video sam danas pogodak ,kao iz topa a bio je cini mi se 43-44 min. To je sudbina a meni Vojvodina Under a u prvom delu vec 1-1 i tako ostane.Cista sreca! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivančica 0 Posted July 31, 2009 Jako mi je zao ali video sam danas pogodak ,kao iz topa a bio je cini mi se 43-44 min. To je sudbina a meni Vojvodina Under a u prvom delu vec 1-1 i tako ostane.Cista sreca! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/tzare.gif da da da a da je ostalo 0-0 evo mene prvi puta na vrhu h2h ovako će to morat pričekati idući mjesec btw čestitam na naslovu Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivemali 2 Posted July 31, 2009 Gledate li možda u šolju (i vodokotlić)?Ma i u šolju, ćenifu i zahod ako treba, sve za lovu! Nastavljamo obrazovni program, pa ako koga šta zanima neka pita. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivemali 2 Posted July 31, 2009 moj današnji par prošao juuupiii bet će neka nagradica i ovaj mjesecZadnji dan su svi počeli pogađat, sad treba nać nešto ili adio baraka. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivemali 2 Posted July 31, 2009 Nego ja bi molio da mi neko objasni ovo!!! ... Zašto Zickler nije dobio suspenziju ako su u igri bili on i Mamić??? Osim normalno što je on u bogatom Salzburgu. I zašto se ne raspravlja o kazni Salzburgu radi ozlijeđivanja pomoćnog suca??? Tu meni ništa više nije jasno, osim da novci čine svoje!!! Salzburg bogatiji? Možda od novaca privatnika a ne od 20-tak milijuna iz gradskog proračuna + javna poduzeća. Pa nije pomoćni sudac strada od publike, Manđukić je zadnji igrao sa bocon, limenkom, šta je bilo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted July 31, 2009 Salzburg bogatiji? Možda od novaca privatnika a ne od 20-tak milijuna iz gradskog proračuna + javna poduzeća. Pa nije pomoćni sudac strada od publike, Manđukić je zadnji igrao sa bocon, limenkom, šta je bilo. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted July 31, 2009 VfB Lübeck - FSV Mainz dobio sam jednu informaciju da mainzu nedostaje 15 igraca,e sad nije da vas tjeram da igrate i ulazete kucu i jedan bubreg ali eto isplati se za nekakvu sicu nazalost 2:1 na samom pocetku prvog produzetka ja sam opet zadovoljan jer je 1X bio solidnih 2,70 Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted July 31, 2009 pozdrav ronaldinjo Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted July 31, 2009 Odjava taman kad sam ja došla http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites