Tuto 157 Posted July 31, 2009 Slikano 1997. u Kotor Varoši,Mišljenja sam da je to djelo Photoshopa, možda Corela, Adobea ili njemačkog Photolinea. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_eek.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivemali 2 Posted July 31, 2009 ...GIMP, JASC Paint Shop Pro ili čak Irfan View. Neman pojma, koja je to čunka. Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted July 31, 2009 Senijad Ibričić nazzi: Slikano 1997. u Kotor Varoši, slika sa http://4p.blog.hr/ senijad je uvijek forsirao na desnu stranu probijat, možda i je on Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivemali 2 Posted July 31, 2009 Nastavljam gatanje od sinoć, kod mene su karte triestine, domaći fažol, grah, visak i tjedna ponuda iz lokalne kladionice pa ako ima koga neka slobodno pita. Cijena je mukte, ja vam mogu odgovorit sve kao ovi na 6,80 kuna/minuti. Ako ima koja domaćica ili starija gospođa na forumu odgovaram i na pitanja o ljubavi, financijama, zapošljavanjima po državnim poduzećima. Iskoristite priliku! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivemali 2 Posted July 31, 2009 Prošao viskom preko ponude i trebalo bi biti pažljiv na sljedeće utakmice: -Hajduk-Zadar - Groningen-Ajax -Saturn-Zenit -Cibalija-Slaven Belupo Na Hajduk i Cibaliju mi je pola fažola palo sa stola pa bi tu moglo biti nešto izostanaka. Na Saturn su mi se otvorile sedmina i trica dinari, tu bi mogla proradit lovica. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivemali 2 Posted July 31, 2009 Jbote, niko da postavi pitanje a neki su se obogatili na ovome. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted July 31, 2009 Vidim da kolega "hgfdfhf" ima password za turnir na expektu Sportfogadas. Valjda će nam dati šifru?? Nadam se!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted July 31, 2009 Nastavljam gatanje od sinoć, kod mene su karte triestine, domaći fažol, grah, visak i tjedna ponuda iz lokalne kladionice pa ako ima koga neka slobodno pita.Bio bih zahvalan da pogledaš malo na noćašnju MLB ponudu prije nego ja istražim i postavim svoje prijedloge. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/tzare.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivemali 2 Posted July 31, 2009 Bio bih zahvalan da pogledaš malo na noćašnju MLB ponudu prije nego ja istražim i postavim svoje prijedloge. Evo ovako, nemam to na papiru pa sam provao na monitoru sa viskom i pokazuje mi da treba igrat na:Detroit RL, Pittsburgh, Colorado RL, Tampa RL,Milvoki RL a na St.Luis sam zamalo iskopao oko. Provjerio fažolom i sve je nešto nabijeno skupa, znači under i Houston ML. Ostalo se može igrat bilo šta, pola će se pogodit, pola neće.Idemo dalje, linija je otvorena, miješam karte kažite stop. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted July 31, 2009 Da li su Slovaci razvalili Torcidu ili turiste s kartama? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivemali 2 Posted July 31, 2009 Stop.Gospođo, vi ste gotovi, dobili ste odgovor na pitanje, jedino ako imate još nešto pitajte. Idemo dalje, postavite pitanje i recite stop, ljubav, financije, kladionica, porezi... m&m pogodila svoj par, još jedan i odu postovi, nagrade sve u 3pm. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivemali 2 Posted July 31, 2009 Da li su Slovaci razvalili Torcidu ili turiste s kartama? Pa Tuto, kako možeš, pa ima male dice koja ovo čitaju, stari šporkaćunu ostavi to za iza ponoći. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted July 31, 2009 Pa Tuto, kako možeš, pa ima male dice koja ovo čitaju, stari šporkaćunu ostavi to za iza ponoći.Skužajte, šjor Gatalin, omaklo mi se! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivemali 2 Posted July 31, 2009 Ima li koja gospođa da pita nešto o penzijama, standardu(ne iz Liege-a), oće li joj se unuci zaposlit na željeznici...? Quote Share this post Link to post Share on other sites