adisbega 0 Posted August 1, 2009 ovaj man city ako danas ne dobije ovu prijateljsku bice stvarno prava sramota mislim da su od 5 prijateljskih samo jednu dobili i dali 2 gola Quote Share this post Link to post Share on other sites
adisbega 0 Posted August 1, 2009 barnsley - man city 1:0 sramota da mi je samo znati kakvu su prevaru oni arapi uradili sa onolikim ulaganjem para u ovo smece od kluba Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted August 1, 2009 Dobri dan narode http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted August 1, 2009 Danas pocinje BiH Premijer liga jeste da je pocela ali moja prognoza 6x1 tj 6 pobjeda domacina u utakmicama koje su pocele u 17,30 Quote Share this post Link to post Share on other sites
adisbega 0 Posted August 1, 2009 Danas pocinje BiH Premijer liga jeste da je pocela ali moja prognoza 6x1 tj 6 pobjeda domacina u utakmicama koje su pocele u 17,30 ne znam sta da ti kazem...prosla sezona je se malo zakoplikovala sto se keceva tice...malo je vise nego prije bilo iznenadenja kao sto su x ili eventualno u krajnjoj mjeri 2 nesto mi se cini da bi ova sezona mogla biti i rutavija...barem mislim da od 8 utakmica ce svako kolo 2-3 biti x2 mislim to je cisto moje misljenje...moglo bi se desiti da away tablica se pocne malo vise popunjavati Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted August 1, 2009 adisbega dal slucajno ne znas sastav Mancester City-ja? Quote Share this post Link to post Share on other sites
adisbega 0 Posted August 1, 2009 adisbega dal slucajno ne znas sastav Mancester City-ja? ma ne znam ali to vjeruj mi za takvu ekipu nije ni bitno kako ce uigrati nove igrace za sezonu ako ne u prijateljskim Quote Share this post Link to post Share on other sites
adisbega 0 Posted August 1, 2009 1:1 man city sramota Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted August 1, 2009 ne znam sta da ti kazem...prosla sezona je se malo zakoplikovala sto se keceva tice...malo je vise nego prije bilo iznenadenja kao sto su x ili eventualno u krajnjoj mjeri 2 nesto mi se cini da bi ova sezona mogla biti i rutavija...barem mislim da od 8 utakmica ce svako kolo 2-3 biti x2 mislim to je cisto moje misljenje...moglo bi se desiti da away tablica se pocne malo vise popunjavati adise , s obzirom da sam vidio da si zi zenice, sta ocekujes u utakmici laktasi - borac kad sudi Dominikovic(osim borceve pobjede...ovdje sam napravio previd laktasi borac jer je dominikovic 1kroz 1 borcev i jos nekoliko klubova kao orasje zrinjski siroki tu bi mogla da se trazi 2 , od utakmice leotar rudar kad sudi paradzik ..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
adisbega 0 Posted August 1, 2009 adise , s obzirom da sam vidio da si zi zenice, sta ocekujes u utakmici laktasi - borac kad sudi Dominikovic(osim borceve pobjede...ovdje sam napravio previd laktasi borac jer je dominikovic 1kroz 1 borcev i jos nekoliko klubova kao orasje zrinjski siroki tu bi mogla da se trazi 2 , od utakmice leotar rudar kad sudi paradzik ..... pravo da ti kazem ja ti ovu ligu ne pratim nikako to je za mene dno dna... a sto se ticem laktasa njih uvijek izbjegavam...dodik je otamo...ako kojim slucajno on dadne kakav komentar ili svoju zelju za ishod utakmice to bi moglo i da se ostvari... ma jebes ligu gdje za gajbu piva mozes kupit rezultat... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mali supermen 0 Posted August 1, 2009 pozdrav svima puno srece u ovom mesecu , http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted August 1, 2009 ma jebes ligu gdje za gajbu piva mozes kupit rezultat... hehehe to bi bilo dobro svaki vikend bi im kupovao po dvije gajbe ne jednu da znam rezultat http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted August 1, 2009 nesmije dodik tu mijesati prste ipak mu je radno mjesto u banja luci cekace neke druge klubove Quote Share this post Link to post Share on other sites
adisbega 0 Posted August 1, 2009 nesmije dodik tu mijesati prste ipak mu je radno mjesto u banja luci cekace neke druge klubove ma da hoce mijesao bi...ali kao sto svi znamo njegova je kosarka... Quote Share this post Link to post Share on other sites
adisbega 0 Posted August 1, 2009 odoljudi piti...i popravit se na listicu...sretno vam danas Quote Share this post Link to post Share on other sites