Jump to content

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dobra večera!

pozz svima...hajduk gubi 0:1...toliko o napadu na naslov....

Campionato e finito. Meni ni iz džepa ni u džep. Bitno je da Steaua vodi 2-0, još da Sao Paolo ne izgubi i yebe mi se.

Pukla ljubav između Frane Lasića i Dolores Lambaše. Dolores viđena sa Dikanom. Kad ja narastem bit ću Dikan Radeljak.

Posted

Pa ovo je strašno odem do kladionice nakon dosta vremena i stavim 4 para kao ono u šta vjerujem danas za nešto sitno i prvi par u koj sam vjerovao je PSV protiv nekog sranja Venla kad ono od 2:0 vodstva nekim čudom kada sam idući put pogledao na kraju utakmice vidim krajnji rezultat jako nepovoljan po moj listić 3:3!!!

E pa nakon ovog uzimam opet barem 10 dana pauze!!!

Ajde dobro još jedan promašaj na listiću, aktualni kandidat za prvo mjesto HNL-a je "izgubio" od Zadra!!!!

A i ja isto od 4 para nađem dva najveća zicera koja ne prođu, ajde dobro za Hajduk mi je drago!!!

Posted

Ima tko tu da se kuzi u poker imam dvije nagrade a neznam sta znace:

(EXP) Generic $0.12 SNG Generic $0.12 SNG Token 2009-12-31 23:59:00

(EXP) $2000 GP Rebuy 13:15 CET Token to $2000 GP Rebuy 11:15 GMT 2009-12-31 23:59:00

Posted

Ajde dobro još jedan promašaj na listiću, aktualni kandidat za prvo mjesto HNL-a je "izgubio" od Zadra!!!!

Ja sam to predvidio viskom, kartama i fažolom još u petak.

Niko od hrvatski klubova ovaj tjedan neće proći, Rijeka i Dinamo su već ispali, Slaven teško, možda a Hajduk će se usrat, primit gol i na kraju ispast.

Posted

Ja sam to predvidio viskom, kartama i fažolom još u petak.

Niko od hrvatski klubova ovaj tjedan neće proći, Rijeka i Dinamo su već ispali, Slaven teško, možda a Hajduk će se usrat, primit gol i na kraju ispast.

ja pak mislim da će proć svi, osim Rijeke..........

Posted

ja pak mislim da će proć svi, osim Rijeke..........

Ja se također nadam de će svi proći, istina u Rijeku i ja najviše sumnjam, za Dinamo i Hajduk ipak mislim da imaju tu kvalitetu ipak doma odlučuju o sebi a najviše se ipak nadam de će Slaven Belupo pobijediti 1:0!!!