crofishman 0 Posted August 7, 2009 Moram čestitai delpjeru na 6/6 na hazarderu.....to je ipak rezultat za koji uz malo sreće treba i nešto znanja... svaka čast majstore Quote Share this post Link to post Share on other sites
wildgh 3 Posted August 7, 2009 Moram čestitai delpjeru na 6/6 na hazarderu.....to je ipak rezultat za koji uz malo sreće treba i nešto znanja... svaka čast majstore istina Quote Share this post Link to post Share on other sites
neo13 0 Posted August 7, 2009 Dobar dan svima... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted August 7, 2009 Dobar dan i sretno svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted August 7, 2009 Moram čestitai delpjeru na 6/6 na hazarderu.....to je ipak rezultat za koji uz malo sreće treba i nešto znanja... svaka čast majstore Vidjela sam to jutro na tablicama.. i stvarno :tzare: nadam se da nastavljaš niz!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted August 7, 2009 Vidjela sam to jutro na tablicama.. i stvarno :tzare: nadam se da nastavljaš niz!! ..ma ja danas igram kontra njega,sad ste ga urekli garant svojim hvalospjevima.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted August 7, 2009 sad smo ga skužili.. gotov je! danas je najbolje da preskoči hazardera.. ionako je u debelom vodstvu Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted August 7, 2009 Dobar dan i svima puno sreće danas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted August 7, 2009 Liga Evrope : Partizan (Srbija) - Žilina (Sovačka) Slavija Prag (Češka) - Crvena zvezda (Srbija) Dinamo Zagreb (Hrvatska) - Harts (Škotska) Sarajevo (BiH) - ČFR Kluž (Rumunija) Sve utakmice igraju se 20. i 27. avgusta. Pobednici plej ofa i deset ekipa koje ne budu uspešne u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Igraće 48 ekipa podeljenih u 12 grupa, a po dve će se plasirati u šesnaestinu finala. Na proleće će im se priključiti osam timova iz Lige šampiona, a finale prve Lige Evrope igraće se u Hamburgu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted August 7, 2009 Dinamo - Hearts..1999. možda jesmo izbacili Celtic, ali kako maestralno igramo izbacit će škoti sada nas.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted August 7, 2009 Liga Evrope : Partizan (Srbija) - Žilina (Sovačka) Slavija Prag (Češka) - Crvena zvezda (Srbija) Dinamo Zagreb (Hrvatska) - Harts (Škotska) Sarajevo (BiH) - ČFR Kluž (Rumunija) Sve utakmice igraju se 20. i 27. avgusta. Pobednici plej ofa i deset ekipa koje ne budu uspešne u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Igraće 48 ekipa podeljenih u 12 grupa, a po dve će se plasirati u šesnaestinu finala. Na proleće će im se priključiti osam timova iz Lige šampiona, a finale prve Lige Evrope igraće se u Hamburgu. Od ovih Boldovanih 4 1do 2 ako ,ako,ako...... jako tesko Quote Share this post Link to post Share on other sites
neo13 0 Posted August 7, 2009 Dinamo - Hearts..1999. možda jesmo izbacili Celtic, ali kako maestralno igramo izbacit će škoti sada nas.. mislim da si Dinamo ipak nece priustiti takav debakl...ovaj put im je zdrijeb isao na ruku..jer da su dobili BATE i PAOK po meni bilo bi puno teze... Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted August 7, 2009 Moram čestitai delpjeru na 6/6 na hazarderu.....to je ipak rezultat za koji uz malo sreće treba i nešto znanja... svaka čast majstore A vidi ti njega primjetio je delpjeruovih 6/6 na hazarderu i komentira a svojih 6/6 na expektu ne komentira!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted August 7, 2009 (edited) A vidi ti njega primjetio je delpjeruovih 6/6 na hazarderu i komentira a svojih 6/6 na expektu ne komentira!!! skroman...... Edited August 7, 2009 by PERKAN Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted August 7, 2009 A vidi ti njega primjetio je delpjeruovih 6/6 na hazarderu i komentira a svojih 6/6 na expektu ne komentira!!! Ipak 2.30 i 1.50 - velika je razlika. Jednom sam ja imao 17. u mesecu 17 od 17 na Expektu, a onda je baptista prepisao od mene . Quote Share this post Link to post Share on other sites