Jump to content

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Moram čestitai delpjeru na 6/6 na hazarderu.....to je ipak rezultat za koji uz malo sreće treba i nešto znanja...

svaka čast majstore

Vidjela sam to jutro na tablicama.. i stvarno :tzare: :tzare:

nadam se da nastavljaš niz!! :uredu:

Posted

Vidjela sam to jutro na tablicama.. i stvarno :tzare: :tzare:

nadam se da nastavljaš niz!! :uredu:

..ma ja danas igram kontra njega,sad ste ga urekli garant svojim hvalospjevima..

Posted

Liga Evrope :

Partizan (Srbija) - Žilina (Sovačka)

Slavija Prag (Češka) - Crvena zvezda (Srbija)

Dinamo Zagreb (Hrvatska) - Harts (Škotska)

Sarajevo (BiH) - ČFR Kluž (Rumunija)

Sve utakmice igraju se 20. i 27. avgusta.

Pobednici plej ofa i deset ekipa koje ne budu uspešne u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Igraće 48 ekipa podeljenih u 12 grupa, a po dve će se plasirati u šesnaestinu finala.

Na proleće će im se priključiti osam timova iz Lige šampiona, a finale prve Lige Evrope igraće se u Hamburgu.

Posted

Liga Evrope :

Partizan (Srbija) - Žilina (Sovačka)

Slavija Prag (Češka) - Crvena zvezda (Srbija)

Dinamo Zagreb (Hrvatska) - Harts (Škotska)

Sarajevo (BiH) - ČFR Kluž (Rumunija)

Sve utakmice igraju se 20. i 27. avgusta.

Pobednici plej ofa i deset ekipa koje ne budu uspešne u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Igraće 48 ekipa podeljenih u 12 grupa, a po dve će se plasirati u šesnaestinu finala.

Na proleće će im se priključiti osam timova iz Lige šampiona, a finale prve Lige Evrope igraće se u Hamburgu.

Od ovih Boldovanih 4 1do 2 ako ,ako,ako...... jako tesko

:uredu:

Posted

Dinamo - Hearts..1999. možda jesmo izbacili Celtic, ali kako maestralno igramo izbacit će škoti sada nas.. :uredu:

mislim da si Dinamo ipak nece priustiti takav debakl...ovaj put im je zdrijeb isao na ruku..jer da su dobili BATE i PAOK po meni bilo bi puno teze...

Posted

Moram čestitai delpjeru na 6/6 na hazarderu.....to je ipak rezultat za koji uz malo sreće treba i nešto znanja...

svaka čast majstore

A vidi ti njega primjetio je delpjeruovih 6/6 na hazarderu i komentira a svojih 6/6 na expektu ne komentira!!!
Posted (edited)

A vidi ti njega primjetio je delpjeruovih 6/6 na hazarderu i komentira a svojih 6/6 na expektu ne komentira!!!

skroman...... :tzare:

:uredu:

Edited by PERKAN
Posted

Ipak 2.30 i 1.50 - velika je razlika.

Jednom sam ja imao 17. u mesecu 17 od 17 na Expektu, a onda je baptista prepisao od mene .