Banega 12 Posted August 16, 2009 Moze se biti u plusu 8,6% , ali pitanje koliko je to kad se uzme i 5 % na ulog u lokalu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted August 16, 2009 Pozdrav od mene.... Došli kući od godišnjeg....a sada dva dana u Murski Soboti,u utorak u Beč!! Sada idem se prijaviti na H2H!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted August 16, 2009 Dobar Dan http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/nije.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivančica 0 Posted August 16, 2009 da vam ne saljem razglednicu, saljem vam ovako pozdrav s mora malo mi presporo radi mobilni net ovdje na gsmu, pa ne mogu igrati natjecanja, ali nastavljam iduci mjesec! Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted August 16, 2009 da vam ne saljem razglednicu, saljem vam ovako pozdrav s mora malo mi presporo radi mobilni net ovdje na gsmu, pa ne mogu igrati natjecanja, ali nastavljam iduci mjesec! Pozdrav i tebi... Quote Share this post Link to post Share on other sites
dignja 0 Posted August 16, 2009 Pozdrav ekipa.Juce na Beerfest-u BG-u bilo fenomenalno. Let3 u svom stilu podigao masu . Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted August 16, 2009 Mene zanima jedna stvar utakmica Njemačka(km/2.ut)-Srbija nekeko mi se čini preveliki koef. 1.55 na Srbiju ipak su Njemcima ne igraju dva najbolja igrača ali ne znam u kakvom je stanju Srbija. Pa me zanima je li to navlakuša??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
El-Maestro 3 Posted August 16, 2009 Juce Srbija izgubila 20 razlika ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted August 16, 2009 Juce Srbija izgubila 20 razlika !Auuu onda mi je jasnije, pa kaj nema niko iz NBA u Srpskoj repki??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
El-Maestro 3 Posted August 16, 2009 Mislim da nema Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted August 16, 2009 Mislim da nema E onda mislim da sam se zeznuo, mislim da se tu više isplati onda igrati na Švabe!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
El-Maestro 3 Posted August 16, 2009 Ne igraju Nowitzki I Caman al ipak juce nad 20 razlika su ih dobili...+ domasen teren Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted August 16, 2009 Ne igraju Nowitzki I Caman al ipak juce nad 20 razlika su ih dobili...+ domasen terenMa znam da oni dvojica ne igraju i to im je glavna okosnica momčadi i navodno da su potpuno pali sa moralom uoči ovog prvenstva. Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted August 16, 2009 E onda mislim da sam se zeznuo, mislim da se tu više isplati onda igrati na Švabe!!! nisi se zeznuo Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted August 16, 2009 nisi se zeznuoMisliš?? Onih -20 od jučer mi nekako ne uljeva to samopouzdanje ko tebi očito!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites