Ela 0 Posted May 17, 2006 Rochus Ch. - Nieminen J. 2 :o Murray A. - Blake J. 2 Davydenko N. - Seppi A. 1 :o Phau - Stepanek 2 :o Schuettler - Ferrero 2 Tipovi su bili po osjecaju...nisam imala nikakvu analizu...ali ubuducu cu se potruditi i analizu da napisem... Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted May 17, 2006 Ela, imaš li kakvu analizu za te parove Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted May 17, 2006 Evo nekih parova koje ću ja odigrati: Ljubicic Ivan - Acasuso Jose Početak:16:45 Tip:1 Tečaj:2,10 Analiza Ljubo u me Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted May 17, 2006 Danas sam sastavio 11 parova tenisa ! Od toga će proći najmanje 8 ! Da Vam budem iskren slo Share this post Link to post Share on other sites
Skorpion 3 Posted May 17, 2006 Ljubo nije podcjenjen, jednostavno u ovom mecu Acasuso je favorit. Ljubo se na zemlji mucio i sa slabijim igracima od Acasusa, a kako je Acasuso tipicni zemljas dajem mu malu prednost. Iako bi mozda najbolje bilo odigrat over, jer bi mec lako moga otic u 3 seta http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif 12:30 Kiefer - Mirnji 1 @ 1.35 9/10 Mirnyi je po meni jucer neocekivano prosao Hornu, al mislim da je danas njegov kraj na ovom turniru, jer on i zemlja su na vi. Dok Kiefer igra dobro, a i predomacom publikom. Po meni bi njemac ovo moga rijesit i u 2 seta. 15:30 Volandri - Grosjean 1 @ 1.60 7/10 Ocito je da Grosjean jos nije potpuno spreman, i da je ozljeda ledja ostavila posljedice, jucer se dosta mucio u mecu protiv Gineprija. Dok sa druge strane Volandri je tipicni "zemljas", a i Volandri vodi u medjusobnim suretima. Jos ... F.Gonzalez - Hrbaty 1 @ 1.35 8/10 i jedan navijacki pick Ančić - Garcia Lopez 1 @ 1.75 6/10 Share this post Link to post Share on other sites