Tuto 157 Posted August 18, 2009 Pitanje za TutoKladionice sponzori ne vrše isplatu bonusa bez obzira na okretanje i zaradu ukoliko nije izvršena stvarna uplata minimalnog iznosa (10 €). Osim toga svaka kladionica ima minimalan iznos ispod kojeg ne ispalaćuje novac. Svo to, pa i više, piše na stranicama kladionica sponzora, a postoje i korisničke službe koje na svaki upit odgovaraju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted August 18, 2009 Kladionice sponzori ne vrše isplatu bonusa bez obzira na okretanje i zaradu ukoliko nije izvršena stvarna uplata minimalnog iznosa (10 €). Osim toga svaka kladionica ima minimalan iznos ispod kojeg ne ispalaćuje novac. Svo to, pa i više, piše na stranicama kladionica sponzora, a postoje i korisničke službe koje na svaki upit odgovaraju.Real money account ili račun kod kojeg je bila potrebna uplata je bio vezan uz Gamebookers... Trenutni sponzori ne traže da mora biti barem jedna uplata da bi se bonus mogao isplatiti. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted August 18, 2009 Evo jedno objašnjenje za Dignju. Juče sam ga pitao da li zna ko je bio Dragan Toković. Pa da odgovorimo. Dragan Toković rodjen u Kruševcu 1932. umro u Beogradu 2002. jedan je od najvećih kompozitora one Jugoslavije, koji je najviše pisao i komponovao tzv. šlagere , kao na primer "Zbogom moja ljubavi, moramo se rastati", ali su ipak njegove narodne novokomponovane pesme ostavile najveceg traga. kao na primer "Lela Vranjanka". E sad se dignja pitaš zašto sam baš tebe pitao za Dragana Tokovića. Zato što je autor i sledećih pesama: "U Novom Sadu, u Novom Sadu" i " Rastao sam pored Dunava" sigurno da je više puta zapevao i uživao uz ove pesme , ali nisi znao ko je autor. Eto šta spaja Kruševac i Novi Sad. Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted August 18, 2009 Real money account ili račun kod kojeg je bila potrebna uplata je bio vezan uz Gamebookers... Trenutni sponzori ne traže da mora biti barem jedna uplata da bi se bonus mogao isplatiti. je, ali bilo kakva isplata može se ostvariti samo onim putem kojim je legla uplata.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
dignja 0 Posted August 18, 2009 Evo jedno objašnjenje za Dignju. Juče sam ga pitao da li zna ko je bio Dragan Toković. Pa da odgovorimo. Dragan Toković rodjen u Kruševcu 1932. umro u Beogradu 2002. jedan je od najvećih kompozitora one Jugoslavije, koji je najviše pisao i komponovao tzv. šlagere , kao na primer "Zbogom moja ljubavi, moramo se rastati", ali su ipak njegove narodne novokomponovane pesme ostavile najveceg traga. kao na primer "Lela Vranjanka". E sad se dignja pitaš zašto sam baš tebe pitao za Dragana Tokovića. Zato što je autor i sledećih pesama: "U Novom Sadu, u Novom Sadu" i " Rastao sam pored Dunava" sigurno da je više puta zapevao i uživao uz ove pesme , ali nisi znao ko je autor. Eto šta spaja Kruševac i Novi Sad. Ovo je bas jedno lepo novo saznanje,hvala. Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted August 18, 2009 Dobar dan ili veče BetClubovci!! Sta ima na kladama jel dižete šta?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hordaš 1 Posted August 18, 2009 POZDRAV ŠTA IMA!! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_lol.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
ronaldinjo 0 Posted August 18, 2009 pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hordaš 1 Posted August 18, 2009 ovo na jetbull opcija draw no bet da li u slučaju neriješenog ishoda kvota 1 ili pogođen par?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted August 18, 2009 POZDRAV ŠTA IMA!!U normalnoj komunikaciji na forumima se ne koriste velika slova. Osnova forumskog bontona. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted August 18, 2009 .. Trenutni sponzori ne traže da mora biti barem jedna uplata da bi se bonus mogao isplatiti.Ne može se izvršiti isplata ukoliko se nije izvršila uplata, jer je to dvoje uzajamno vezano. Šta će slati isplatu sami sebi? Probao sam ja tražiti isplatu bonus nagrada, ali prije uplate nisu niti trepnuli. Možda ti znaš neko način na koji se uplata može zaobići? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hordaš 1 Posted August 18, 2009 Pošto sam pročitao da se vodila polemika oko ovog dizanja novca od bonusa koji je konačan zaključak?? Da li se mora imati izvršena uplata da bi se mogao podići novac od bonusa?? i još jedno pitanje Ako je ovo prvo potvrdno da li se može sa nagradom igrati dok se ne izvrši uplata i tek tada preuzeti novac?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted August 18, 2009 Pošto sam pročitao da se vodila polemika oko ovog dizanja novca od bonusa koji je konačan zaključak?? Da li se mora imati izvršena uplata da bi se mogao podići novac od bonusa?? i još jedno pitanje Ako je ovo prvo potvrdno da li se može sa nagradom igrati dok se ne izvrši uplata i tek tada preuzeti novac?? Kao prvo da bi digao novce s neke online klade MORAŠ obavezno nešto uplatiti(pravilo svih kuća), a kao drugo imaš rok od mjesec dana da obrneš taj bonus a poslije se ti možeš igrati s tim koliko god hočeš!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites