EXERBET 1 Posted August 30, 2009 HEEELOU!!! I u Kruševcu osveženje... Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted August 30, 2009 Ronaldinjo, DelPjero...ustajanje!!!!! DANAS JE KONAČNI OBRAČUN ZA PRVO MESTO!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted August 30, 2009 Dobro jutro... Quote Share this post Link to post Share on other sites
dignja 0 Posted August 30, 2009 Dobar dan svima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ronaldinjo 0 Posted August 30, 2009 Pozdrav svima na kafani..... pozdrav iz kafane http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_arrow.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
ronaldinjo 0 Posted August 30, 2009 Dobar dan svima. dobar dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
ronaldinjo 0 Posted August 30, 2009 Ronaldinjo, DelPjero...ustajanje!!!!! DANAS JE KONAČNI OBRAČUN ZA PRVO MESTO!!!! ko ce biti prvi Quote Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted August 30, 2009 samo da pozdravim ekipu odnio sam laptop na poravku tako da sam bez istog narednih 20 dana grrrrrrr.... pozz Quote Share this post Link to post Share on other sites
dignja 0 Posted August 30, 2009 Exerbet,mislim da si juce pogodjenim tipom zacementirao prvo mesto u expekt.com ligi. Sve cestitke . Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted August 30, 2009 Exerbet,mislim da si juce pogodjenim tipom zacementirao prvo mesto u expekt.com ligi. Sve cestitke . Nadam se da je tako. HVALA puno na čestitkama!!! Ali, što bi rekao Bil Cosby: "Nije gotovo dok debela žena ne zapeva..." http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_arrow.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted August 30, 2009 ko ce biti prvi Lepe su ti šanse, ali sada vidim da DelPjero lagano može da osvoji dva boda i da pomrsi konce jer mu je protivnik Tvicenti odigrao na Raikkonena kome su misli opet više na reliju i pivu....Možda i grešim! Glavno je: napeto je k'o u klozet i sada odoh da odgledam formulu i popijem kafu pa ću kasnije pratiti ovaj naš derbi!!! Verovatno ću sutra morati da uzmem slobodan dan na poslu! Živeo BetClub! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ronaldinjo 0 Posted August 30, 2009 Lepe su ti šanse, ali sada vidim da DelPjero lagano može da osvoji dva boda i da pomrsi konce jer mu je protivnik Tvicenti odigrao na Raikkonena kome su misli opet više na reliju i pivu....Možda i grešim! Glavno je: napeto je k'o u klozet i sada odoh da odgledam formulu i popijem kafu pa ću kasnije pratiti ovaj naš derbi!!! Verovatno ću sutra morati da uzmem slobodan dan na poslu! Živeo BetClub! jel znas da smo delpjero i ja rodjena braca Quote Share this post Link to post Share on other sites
cr7 0 Posted August 30, 2009 Pozdrav svima. Hvala na rodjendanskim cestitkama od neki dan. Sa malim zakasnjenjem. Quote Share this post Link to post Share on other sites