Gandalf 3 Posted May 18, 2006 17:30, Valkeakoski Haka - Honka Espoo, tip 0-1 gol, @3.29, Stanleybet, 10/10 (realno 5/10) Utakmica 5. kola 1. finske nogometne lige. Nakon dosad odigranih utakmica u prvenstvu Valkeakoski Haka se nalazi na 6. mjestu(iz 5 utakmica) na ljestvici s omjerom 1-2-2 uz gol razliku 2:3 i 5 osvojenih bodova, dok je Honka Espoo na 2. mjestu s omjerom 4-0-0(iz 4 utakmice) uz gol razliku 9:4 i 12 osvojenih bodova. U dosadašnja 2 nastupa na domaćem terenu Valkeakoski Haka je ostvarila mizeran bodovni učinak uz omjer 0-1-1 te gol razliku 0:1 i 1 osvojeni bod, dok Honka Espoo nakon tako Share this post Link to post Share on other sites
Prolaznik 0 Posted May 18, 2006 To sa golovima je teško... nedavno sam se kladio na neki klub koji je igrao pritiv nekog drugog i u zadnjih 10-ak me Share this post Link to post Share on other sites
biber 0 Posted May 18, 2006 danas rasturim fince.pogodim skoro cijelu ligu i u svedskoj me sjebe visby-orebro.igrao sam prvo poluvrijeme 2+.a vidim poslije 3-21jbg!danas bas nemam srecepoz svima i srecno Share this post Link to post Share on other sites
Prolaznik 0 Posted May 18, 2006 2-0.... Nije da pametujem, ali http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_lol.gif ... Share this post Link to post Share on other sites