pirlo Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Ajde Ronaldinjo ustaj,zakasnices na posao! Quote
pirlo Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Gde si Crofishmane?Jesi tu ili i tebe treba buditi! Quote
pirlo Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Cini mi se da Exerbet nece ustati bas danas tako lako(mora da se napio),gledajuci po jucerasnjim njegovim postovima,od njega nije bilo srecnijeg coveka na planeti!(zbog nagrada) Quote
crofishman Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 evo me pirlo...nije da spavam nego prvo pregledam sve ostalo pa tek onda idem u kafanu inače sam tu svako jutro od 6.00 Quote
crofishman Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 btw....dobro jutro svima i uspješan dan u ne baš primamljivoj ponudi Quote
c4nton4 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Dobro jutro ekipa http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_mad.gif Quote
Recommended Posts