m&m 2 Posted September 3, 2009 Ana Ivanović na neko vrijeme odmara od tenisa.... Susjedi.. ima li istine u tome? Što se priča? Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted September 3, 2009 Hvala i teb micha..... Tuto,danas sam igrao hand. 0;25 na Indijca Dev Varmana protiv Kolchreibera.....Mislim,da sam dobro napisao http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/57bye.gif Jesi igrao na hendikep gemova ili setova? Za gemove mi je premalo a pak za setove previše... Quote Share this post Link to post Share on other sites
sirec 0 Posted September 3, 2009 Svima http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/57bye.gif dan (i meni ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted September 3, 2009 Gotov radni dan!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted September 3, 2009 pozdrav do sutra!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
cr7 0 Posted September 3, 2009 jel moze nego da mi kaze sta je to bane igrao juce protiv mene u h2h pa je pogodio? 2 kolo grupa B Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted September 3, 2009 ej m&m.... da te pitam šta misliš o Patty Schnyder vs Sara Errani ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted September 3, 2009 jel moze nego da mi kaze sta je to bane igrao juce protiv mene u h2h pa je pogodio? 2 kolo grupa B tenis, kontrahendikep koliko ja vidim Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted September 3, 2009 (edited) Ana Ivanović na neko vrijeme odmara od tenisa.... Susjedi.. ima li istine u tome? Što se priča? Tako pisu novine . Cura je u haosu.menja trenere..Izgubila najjace oruzje Servis i borbenost. Mladje snage nadolaze a ona je pretpostavljala da ce se svi plasiti kad ona izadje na teren. Ne znam ,sad mi je zao nje mada sam uvek vise cenio, ovde ,JJ. Sta ti kazes za duel A.Bondarenko -Dulko??? Ja sam dao prednost Bondarenko-voj! A.Bondarenko -Dulko Edited September 3, 2009 by PERKAN Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted September 3, 2009 Tuto,danas sam igrao hand. 0;25 na Indijca Dev Varmana protiv Kolchreibera.....Mislim,da sam dobro napisaoOvako bi trebalo ispravno pisati (tj. prepisati iz ponude kladionice šta ti očito nisi napravio): Naziv kladionice: Unibet Broj para iz kladionice: nema Vrijeme odigravanja: 20:30 Naziv para: Kohlschreiber P. - Devvarman S. - hendikep (ukupni pobjeđeni setovi) Tip para: Devvarman S. +2,5 Tečaj: 1.800 Ev. Dobitak: 6.800 Ev. Gubitak: 1.800 Lijep pozdrav. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted September 3, 2009 Samo da javim da je i meni stiglo 10evra bonusa od Expekta - i stigao brzinski do 3,5 evra. ne sviđa mi se što je najmanja vrednost žetona - 1 evro. Kod William Hilla od početnih 30 stigao sam do 2 evra . - Ma neće pa neće! Quote Share this post Link to post Share on other sites
cr7 0 Posted September 3, 2009 ma Ana me nervira jako. pocela je vise da voli da drzi onu stvar od reketa. :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sector 0 Posted September 3, 2009 uh.... krenuo sam lose... na expekt takmicenju... vec 2 promasaja.. vreme... da se vratim...... na vrh.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
cr7 0 Posted September 3, 2009 ne mozes doc na vrh od mene ))) Quote Share this post Link to post Share on other sites