Nepi 0 Posted September 4, 2009 Pozzzzzzzzzzzz Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted September 4, 2009 Dobar dan..... Isto u Murskoj Soboti nema kiše....a da bude sutra??? Kakvo nevrijeme je sada u Murskoj Soboti.....kiša, vjetar.... opet sve lome taj vjetar,jaoooo Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted September 4, 2009 Kakvo nevrijeme je sada u Murskoj Soboti.....kiša, vjetar.... opet sve lome taj vjetar,jaoooo Jel dolazi u Vojvodinu nocas ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran 0 Posted September 4, 2009 Ja sam ispao iz današnjeg turnira za repku...kako neki igraju stvarno sramota Po meni tu se može pobijedit samo uz puno sreće jer tamo znanje ničemu ne služi i onda će u reprezentaciju uc neka budala...5 krugova nisam odigrao jer je neki debil igrao stalno all in sa ničim, a ispao sam još gluplje... Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted September 4, 2009 pozdrav tiperi Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted September 4, 2009 Ja sam ispao iz današnjeg turnira za repku...kako neki igraju stvarno sramota Po meni tu se može pobijedit samo uz puno sreće jer tamo znanje ničemu ne služi i onda će u reprezentaciju uc neka budala...5 krugova nisam odigrao jer je neki debil igrao stalno all in sa ničim, a ispao sam još gluplje... Baš ti hvala ja sam još uvijek u turniru!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sector 0 Posted September 4, 2009 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_eek.gif Naziv para: Cuevas P. - Koellerer D. Tip para: 1.set: 1 Tečaj: 1.550 http://www.usopen.org/en_US/tracker/ttFram...se&crt=none Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted September 4, 2009 Jel dolazi u Vojvodinu nocas ? Ide prema Madžarski..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ronaldinjo 0 Posted September 4, 2009 pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted September 4, 2009 Jebala vas slovenska odbojka......ma idite kući ako ne možete barem jedan set dobiti protiv Slovačke!!! Sve ste me zajebali kod lova,natjecanjima, analizima...... Svi klubovi i reprezentacije osim OK MURA Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran 0 Posted September 4, 2009 Baš ti hvala ja sam još uvijek u turniru!! Ako ti sebe ubrajaš među budale koje bezveze igraju all in i igraju samo na sreću npr. sa 7 5 onda se ispričavam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted September 4, 2009 Ako ti sebe ubrajaš među budale koje bezveze igraju all in i igraju samo na sreću npr. sa 7 5 onda se ispričavam.Ja sam to sebi malo drugačije okrenuo! Nešto kao ko god je ostao na turniru je budala!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran 0 Posted September 4, 2009 Ja sam to sebi malo drugačije okrenuo! Nešto kao ko god je ostao na turniru je budala!!! Ma ne jbt...govorio sam za neke ljude, vecinu koja inače igra freeroll-ove samo na all in, na ljude sa mog stola jer druge nisam ni gledao, možda sam i ja krivo napisao. Ugl drago mi je što igraš još i volio bi da osvojiš...rađe ti nego netko za koga nisam čuo. Sretno i netrebaš se osječat uvrijeđenim. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted September 4, 2009 Ma ne jbt...govorio sam za neke ljude, vecinu koja inače igra freeroll-ove samo na all in, na ljude sa mog stola jer druge nisam ni gledao, možda sam i ja krivo napisao. Ugl drago mi je što igraš još i volio bi da osvojiš...rađe ti nego netko za koga nisam čuo. Sretno i netrebaš se osječat uvrijeđenim. Ma na žalost moram na posao i ne vjerujem da u idućih pola sata mogu osvojiti!!! Na žalost!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites