Jump to content
Sign in to follow this  
pirlo

04.09.2009

Recommended Posts

Dobar dan.....

Isto u Murskoj Soboti nema kiše....a da bude sutra??? :nije:

Kakvo nevrijeme je sada u Murskoj Soboti.....kiša, vjetar.... opet sve lome taj vjetar,jaoooo :nije:

Kakvo nevrijeme je sada u Murskoj Soboti.....kiša, vjetar.... opet sve lome taj vjetar,jaoooo :nije:

Jel dolazi u Vojvodinu nocas ?

:nije:

Ja sam ispao iz današnjeg turnira za repku...kako neki igraju stvarno sramota

Po meni tu se može pobijedit samo uz puno sreće jer tamo znanje ničemu ne služi i onda će u reprezentaciju uc neka budala...5 krugova nisam odigrao jer je neki debil igrao stalno all in sa ničim, a ispao sam još gluplje... :nije::nije:

Ja sam ispao iz današnjeg turnira za repku...kako neki igraju stvarno sramota

Po meni tu se može pobijedit samo uz puno sreće jer tamo znanje ničemu ne služi i onda će u reprezentaciju uc neka budala...5 krugova nisam odigrao jer je neki debil igrao stalno all in sa ničim, a ispao sam još gluplje... :nije::nije:

Baš ti hvala ja sam još uvijek u turniru!!

Jebala vas slovenska odbojka......ma idite kući ako ne možete barem jedan set dobiti protiv Slovačke!!! :nije:

Sve ste me zajebali kod lova,natjecanjima, analizima......

Svi klubovi i reprezentacije osim OK MURA :nije:

Baš ti hvala ja sam još uvijek u turniru!!

Ako ti sebe ubrajaš među budale koje bezveze igraju all in i igraju samo na sreću npr. sa 7 5 onda se ispričavam.

Ako ti sebe ubrajaš među budale koje bezveze igraju all in i igraju samo na sreću npr. sa 7 5 onda se ispričavam.

Ja sam to sebi malo drugačije okrenuo!

Nešto kao ko god je ostao na turniru je budala!!!

Ja sam to sebi malo drugačije okrenuo!

Nešto kao ko god je ostao na turniru je budala!!!

Ma ne jbt...govorio sam za neke ljude, vecinu koja inače igra freeroll-ove samo na all in, na ljude sa mog stola jer druge nisam ni gledao, možda sam i ja krivo napisao.

Ugl drago mi je što igraš još i volio bi da osvojiš...rađe ti nego netko za koga nisam čuo. Sretno :nije: i netrebaš se osječat uvrijeđenim.

Ma ne jbt...govorio sam za neke ljude, vecinu koja inače igra freeroll-ove samo na all in, na ljude sa mog stola jer druge nisam ni gledao, možda sam i ja krivo napisao.

Ugl drago mi je što igraš još i volio bi da osvojiš...rađe ti nego netko za koga nisam čuo. Sretno :nije: i netrebaš se osječat uvrijeđenim.

Ma na žalost moram na posao i ne vjerujem da u idućih pola sata mogu osvojiti!!!

Na žalost!!!