kralj 0 Posted September 6, 2009 Pozdrav ekipi!!! A posebno onima koje je zaje**** Francuska kao i mene!! Mamicu im nesposobnu Quote Share this post Link to post Share on other sites
NikolaG 1 Posted September 6, 2009 Pozdrav ekipi!!! A posebno onima koje je zaje**** Francuska kao i mene!! Mamicu im nesposobnu Kladionice su tu dobro profitirale.. trebalo je igrat under 3.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kralj 0 Posted September 6, 2009 Kladionice su tu dobro profitirale.. trebalo je igrat under 3.. E da.... trebalo je jednostavno preskočit taj par... Quote Share this post Link to post Share on other sites
NikolaG 1 Posted September 6, 2009 E da.... trebalo je jednostavno preskočit taj par... Kralju kocke.. što misliš o pobjedi Bjelorusije nad Ukrajincima (koef.4.10) ja mislim da vrijedi pokušati jer Ukrajinci nisu ništa bolji od Bjelorusa.. još kad im se vrati Hleb.. stariji.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
NikolaG 1 Posted September 6, 2009 Kralju kocke.. što misliš o pobjedi Bjelorusije nad Ukrajincima (koef.4.10) ja mislim da vrijedi pokušati jer Ukrajinci nisu ništa bolji od Bjelorusa.. još kad im se vrati Hleb.. stariji.. 4.40! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kralj 0 Posted September 6, 2009 Kralju kocke.. što misliš o pobjedi Bjelorusije nad Ukrajincima (koef.4.10) ja mislim da vrijedi pokušati jer Ukrajinci nisu ništa bolji od Bjelorusa.. još kad im se vrati Hleb.. stariji.. Ma sve je moguće.... ali, opet, ako ih ponese osjećaj "bratstva i jedinstva" onda čisto sumnjam radije uzimam 5.50 na Hrvatsku Quote Share this post Link to post Share on other sites
NikolaG 1 Posted September 6, 2009 radije uzimam 5.50 na Hrvatsku ali ako ih ponese osjećaj "bratstva i jedinstva" ?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
kralj 0 Posted September 6, 2009 ali ako ih ponese osjećaj "bratstva i jedinstva" ?? Sovjetski savez Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted September 6, 2009 Pozdrav ekipi!!! A posebno onima koje je zaje**** Francuska kao i mene!! Mamicu im nesposobnu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hordaš 1 Posted September 6, 2009 Pozdrav Juče padoh samo na francuskoj tužno!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted September 6, 2009 Pozdrav Juče padoh samo na francuskoj tužno!! ima nas jos ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted September 6, 2009 ima nas jos ... bez mene http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_redcard.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted September 6, 2009 Clijsters K vodi sa 5-0 protiv Venus Quote Share this post Link to post Share on other sites