kralj Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Pozdrav ekipi!!! A posebno onima koje je zaje**** Francuska kao i mene!! Mamicu im nesposobnu Quote
NikolaG Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Pozdrav ekipi!!! A posebno onima koje je zaje**** Francuska kao i mene!! Mamicu im nesposobnu Kladionice su tu dobro profitirale.. trebalo je igrat under 3.. Quote
kralj Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Kladionice su tu dobro profitirale.. trebalo je igrat under 3.. E da.... trebalo je jednostavno preskočit taj par... Quote
NikolaG Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 E da.... trebalo je jednostavno preskočit taj par... Kralju kocke.. što misliš o pobjedi Bjelorusije nad Ukrajincima (koef.4.10) ja mislim da vrijedi pokušati jer Ukrajinci nisu ništa bolji od Bjelorusa.. još kad im se vrati Hleb.. stariji.. Quote
NikolaG Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Kralju kocke.. što misliš o pobjedi Bjelorusije nad Ukrajincima (koef.4.10) ja mislim da vrijedi pokušati jer Ukrajinci nisu ništa bolji od Bjelorusa.. još kad im se vrati Hleb.. stariji.. 4.40! Quote
kralj Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Kralju kocke.. što misliš o pobjedi Bjelorusije nad Ukrajincima (koef.4.10) ja mislim da vrijedi pokušati jer Ukrajinci nisu ništa bolji od Bjelorusa.. još kad im se vrati Hleb.. stariji.. Ma sve je moguće.... ali, opet, ako ih ponese osjećaj "bratstva i jedinstva" onda čisto sumnjam radije uzimam 5.50 na Hrvatsku Quote
NikolaG Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 radije uzimam 5.50 na Hrvatsku ali ako ih ponese osjećaj "bratstva i jedinstva" ?? Quote
kralj Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 ali ako ih ponese osjećaj "bratstva i jedinstva" ?? Sovjetski savez Quote
delpjero Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Pozdrav ekipi!!! A posebno onima koje je zaje**** Francuska kao i mene!! Mamicu im nesposobnu Quote
Hordaš Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Pozdrav Juče padoh samo na francuskoj tužno!! Quote
euro Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Pozdrav Juče padoh samo na francuskoj tužno!! ima nas jos ... Quote
roberth Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 ima nas jos ... bez mene http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_redcard.gif Quote
Recommended Posts