statisticar 7 Posted September 10, 2009 Žene su uvijek posebna kategorija!! podkategorija Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted September 10, 2009 podkategorija da li uopće imaju kakvu kategoriju...... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted September 10, 2009 da li uopće imaju kakvu kategoriju...... osim m&m.....ona ima ekstra kategoriju.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted September 10, 2009 Najbolje su kod mene doma....dvije hčere,supruga .....i od supruge majka..... ove su prave klase, a ja kao djed ili kao dečko Božju mater.....i ove babe.... imali ista ljepse nego zivjeti zajedno sa punicom kao reklama za master card: neke se stvari nemogu kupiti novcem.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted September 10, 2009 Cilic prvi break ! bravo Zene ,ne da imaju kategoriju vec ih svrstavam sve u prvu A+ klasu. bez njih smo nikakvi ,jadni... PS Ovo da procita moja zena ,ne znam gde bi mi bio kraj Cilic overio 4-2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted September 10, 2009 1. set !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted September 10, 2009 Bravo Cilicu , kod 5-4 za njega kvota na njega bila @2.70 .ja sam udario pa sta bude . Ima vec break u drugom ,samo da ne posustane.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted September 10, 2009 osim m&m.....ona ima ekstra kategoriju.... Ostadoh bez teksta... Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted September 10, 2009 Cilic prvi break ! bravo Zene ,ne da imaju kategoriju vec ih svrstavam sve u prvu A+ klasu. bez njih smo nikakvi ,jadni... PS Ovo da procita moja zena ,ne znam gde bi mi bio kraj Cilic overio 4-2 Isprintaj pa na frižider... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted September 10, 2009 imali ista ljepse nego zivjeti zajedno sa punicom kao reklama za master card: neke se stvari nemogu kupiti novcem.... Jao bogami....naša punica je prava..... http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif ma molim te.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted September 10, 2009 Jao bogami....naša punica je prava..... ma molim te.... nemoj da lazes moja je punica najbolja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 10, 2009 nemoj da lazes moja je punica najbolja op op Dobro vece i dovidjenja svima zasad... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 10, 2009 Laku noć Quote Share this post Link to post Share on other sites