eagle_1313 3 Posted August 18, 2006 evo poslat ću pa će mo vidit - nadaj mo se Quote Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted August 18, 2006 Sranje - nemo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted August 18, 2006 Meni su prije rekli da će MB biti moguć kroz neko vrijeme... neznam zašto sada ovo govore. Kontaktirati ću ih ja pa će mi to malo bolje objasniti. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tommyboy 1 Posted August 19, 2006 zar nitko ne Quote Share this post Link to post Share on other sites
tommyboy 1 Posted August 24, 2006 2360000 - 1600021297 ovo mi je reko jedan tip da bi trebalo upaliti kad Quote Share this post Link to post Share on other sites
tuvok 0 Posted August 24, 2006 2360000 - 1600021297 ovo mi je reko jedan tip da bi trebalo upaliti kad Quote Share this post Link to post Share on other sites
tommyboy 1 Posted August 24, 2006 poslo sam im mejl da ljudi hr imaju problema s uplatom i da to trebaju razjasniti. baš me zanima kada će stići odgovor. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tuvok 0 Posted August 24, 2006 koje komplikacije....ajme ajme ajme sva sreća da sam pokušao izvršiti transakciju preko svog računa... Ukratno nazvala me moja banka da su ih zvali iz Zagrebačke banke, da transakcije nemo Quote Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted August 24, 2006 Ja još nisam! Quote Share this post Link to post Share on other sites
tuvok 0 Posted August 24, 2006 Valjda ću još nešto sutra pametnoga saznati, ali prema svemu ovome a i prema onom na koji način su napisali podatke za svoj račun u ZABI, račun bez predznaka, SWIFT...IBAN sve to dovodi do zaključka da je to kao račun na koji ti mo Quote Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted August 24, 2006 Da - upravo tako - i nerazumin to za IBAN I SWIFT ako im je račun u hrvatskoj! To je neko polupa lončiće!!! Dali su IBAN kod !!! Zagrebačka banka i općenito banke u hrvatskoj nemaju iban kod - tek sljedeće godine ga mogu dobit (zapravo će ga morat imat)!!! KATASTROFA Baš ću ih pitat mailom zašto je to tako?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
tuvok 0 Posted August 25, 2006 Evo danas su me zvali ponovo iz moje banke (baš imam coo banku), još jučer sam im rekao da ako je prekomplicirano da se ne zafrkavaju nego da vrate novce na moj račun. ALi danas me ponovo zovu i ka Quote Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted August 25, 2006 Srenje za bonus http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Evo i ja se nadam da ćeš stić!!! Ps. Za budućnost - mo Quote Share this post Link to post Share on other sites
tommyboy 1 Posted August 26, 2006 ja sam danas dobio mejl od njih i oni mi stave opet onaj isti broj bez objašnjenja. sad sam ponovno opslao mejl i podebljao main issue uz naglasak da cijela croatia ima problems sa upload funds via bank. nadam se da korisnička slu Quote Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted August 26, 2006 Nećeš ga dobit preko vikenda 100% Quote Share this post Link to post Share on other sites