HaRe! 7 Posted March 15, 2013 Ja inače uplaćujem preko kartice, ali pored takvog načina ima i bank transfer. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vuki25 0 Posted March 17, 2013 znam da ima ali jel netko zna kako da uplatim preko banke bez problema ovakvih kakvi su se dogadjali ostalima? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted April 2, 2013 znam da ima ali jel netko zna kako da uplatim preko banke bez problema ovakvih kakvi su se dogadjali ostalima? Prvo trebaš na stranicama moneybookersa odabrati opciju bank transfer gdje ćeš dobiti sve podatke o bankovnom računu na koji trebaš uplatiti novce. Zatim s tim podacima odeš u banku i na šalteru kažeš da želiš uplatiti novce na taj račun. Vrlo je vjerojatno da će ti ta uplata biti i dodatno naplaćena (min 20KM) jer to su troškovi bankovnih usluga. Nakon uplate za 3-5 radnih dana novac ti je na računu. Upravo zbog velikih troškova uplate i sporosti iste je preporuka da otvoriš devizni račun i nabaviš si Visa Electron debitnu karticu s kojom uplata ide odmah, a troškovi su oko 1-2% iznosa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vuki25 0 Posted May 3, 2013 hoće li doći do kakove predaje znanja u svezi uplate na mb putem banke tuvoče premudri? Internet bankarstvom prebaci pare na Moneybookers sljedećim naćinom:Primatelj: MONEYBOOKERS LTDBroj računa primatelja:2360000 - 1600021297Poziv na broj odobrenja: ovdje stavi svoj ID brojMoneybookersaOpis plaćanja:Kom.i informat.uslugeOVO JE BROJ KUNSKOG RA�UNA MONEYBOOKERSA U ZAGREBA�KOJ BANCISve gore navedeno je ispravno - i to je sve. ja sam isa takvom uplatom i na racunu mi je sad uzelo 300kn al mi ih nema na moneybookersu..koji je razlog jel znas?jel treba neko vrijeme da se izvrsi ili? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted May 4, 2013 ja sam isa takvom uplatom i na racunu mi je sad uzelo 300kn al mi ih nema na moneybookersu..koji je razlog jel znas?jel treba neko vrijeme da se izvrsi ili? Vrlo vjerovatno treba neko vrijeme proci ako ides bank transferom (mislim da cak i par dana) za razlliku od uplate prekom MC koja sjeda odmah. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vuki25 0 Posted May 4, 2013 Vrlo vjerovatno treba neko vrijeme proci ako ides bank transferom (mislim da cak i par dana) za razlliku od uplate prekom MC koja sjeda odmah. da ali nisam bank transferom vec internet bankarstvom Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted May 4, 2013 da ali nisam bank transferom vec internet bankarstvom Isto je to ako ide s bankovnog racuna da li ces na salteru to obaviti ili online. Samo s kartice sjeda odmah. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vuki25 0 Posted May 4, 2013 ok hvala ja se nadam da ce doc na racun ;)))))) Quote Share this post Link to post Share on other sites